En ciddi teklif Fenerbahçe'den

France Footbal, Avrupa'nın birçok kulübünün peşinde koştuğu Bordeaux'un Uruguaylı yıldıız Diego Rolan için en ciddi teklifi Fenerbahçe'nin yaptığını yazdı.

Yayınlanma: 28.12.2015 - 11:32
Abone Ol google-news

Devre arasında kadrosunu iyi bir forvetle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Bordeaux’nun Uruguaylı hücum silahı Diego Rolan transferi için temaslarını sıklaştırdı.

France Footbal, Premier Lig temsilcileri Newcastle United veWest Bromwich’in de kadrosuna katmak istediği Uruguaylı golcü için en iyi teklifi Fenerbahçe’nin yaptığını yazdı.Mali sıkıntı içerisinde bulunan Bordeaux’nun da Diego Rolan’ı iyi bir bonservis bedeliyle satmaya sıcak baktığı belirtildi.

HOCASINDAN İZİN ÇIKTI

Diego Rolan’ın ismi sezon başında da Fenerbahçe ile anılmış ancak Bordeaux Teknik Direktörü Willy Sagnol’un satılmaması için kulübe çektiği rest sonrası transfer gerçekleşmemişti. 22 yaşındaki forvet bu sezon 21 resmi maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı. Bu arada Brezilya ekibi Corinthians’ın istediği Diego Ribas konusunda da sıcak gelişmeler yaşandı. Corinhthians’ın Diego’ya teklifte bulunduğu ama sambacıyı ikna edemediği öğrenildi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler