'Erdoğan kendi kendisini Bahçeli'ye dövdürüp duruyor'

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye sert sözler söyledi. Özcan, Erdoğan’ın Bahçeli’yi kendisine kayyım atadığını belirterek, “AK Parti ve Sayın Erdoğan kendi kendisini Bahçeli’ye dövdürüp duruyor, kendi kendisini Bahçeli’ye esir ediyor” dedi.

Yayınlanma: 27.01.2021 - 15:47
'Erdoğan kendi kendisini Bahçeli'ye dövdürüp duruyor'
Abone Ol google-news

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Özcan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ ve gazetecilerin uğradığı saldırıya ilişkin “Gündeme gelmek için kendi kendilerine saldırı organize ediyorlar” sözlerini sert bir biçimde eleştirerek, şunları kaydetti:

“Biz artık bu dil karşısında çaresiziz. Sayın Bahçeli’nin bu dili karşısında kamuoyunu Sayın Erdoğan’ın geçmişte uyardığı gibi uyarmak isterdik aslında. Sayın Erdoğan bir zamanlar ‘Lütfen Sayın Bahçeli konuştuğunda çocuklarınızı televizyon karşısından uzaklaştırın ya da televizyonunuzun sesini kısın’ demişti. Lakin artık Sayın Erdoğan’ın bu uyarısının da bir anlamı kalmadı. Sayın Bahçeli’nin hakaretlerini ve iftiralarını televizyonun sesini kısarak bitirmek mümkün değil artık. Çünkü televizyonda sussa bile sokakta tahrikleriyle siyasi provokasyonları durmuyor.

Üçüncü sınıf mafya dizilerinden repliklerle, koskoca bir ülkeyi kaosa sürükleyebilecek bir olayla dalga geçebiliyor mesela Sayın Bahçeli. Maalesef eğer bu düzeyi kendisine yakıştırıyorsa bizlere sadece onun adına üzülmek ve hicap etmek düşer. Sokakta hiç kimse kendi kendisini dövdürmez, sokakta hiç kimse kendi kendisine saldırı organize etmez, hiç kimse hastaneye biraz daha gecikse kan kaybından ölecek duruma gelmeye çalışmaz. Bunlar olmaz, bunlarla dalga da geçilmez. Peki, kendi kendine bir şeyler yapan hiç kimse yok mu Türkiye’de?  Kendi kendini dövdüren hiç kimse yok mu mesela? Sayın Bahçeli haklı, kendi kendini dövdüren birileri var.

‘ERDOĞAN KENDİ KENDİSİNİ BAHÇELİ’YE DÖVDÜRÜP DURUYOR’

O da AK Parti’den başkası değil. AK Parti ve Sayın Erdoğan kendi kendisini Bahçeli’ye dövdürüp duruyor. AK Parti ve Sayın Erdoğan kendi kendisini Bahçeli’ye esir ediyor. Maalesef bugün AK Parti milletten ‘tek başına’ iktidar olacağım vaadiyle aldığı desteği, Türkiye’nin üçte birinde fiilen olmayan, Türkiye’nin hiçbir meselesini zerre umursamayan, milletin hiçbir derdini bir kez bile kendisine gündem yapmayan MHP’ye teslim etmiştir. Millet Sayın Erdoğan’a iktidar olsun diye kredi vermiştir, Sayın Erdoğan bu krediyi Bahçeli’ye ve MHP’ye teminat olarak bırakmıştır.

Türkiye, bu vesayet ilişkisi altında ezilmektedir. Türkiye, Bahçeli’nin kendisini AK Partiye kayyım olarak atamasından sıkılmıştır. AK Partili kardeşlerimiz Bahçeli’nin AK Parti’yi kendisine suç ortağı yapmasından rahatsızdır. AK Partili kardeşlerimiz, tıpkı bizi gördükleri her yerde söyledikleri gibi, Bahçeli’nin AK Parti’nin sırtından millete kiracı muamelesi yapmasından, sağa sola racon kesmesinden, demokratik siyaseti zehirlemesinden Ne zaman bir iktidar sözcüsü darbe, faşizm, dış mihrak veya şu tehdit bu tehdit derse biliniz ki yine bir cambazı ipe çıkarmışlardır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler