Ersun Yanal: Eleştirecek birçok yönümüz var

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 02.03.2019 - 22:13
Ersun Yanal: Eleştirecek birçok yönümüz var
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu:

"Rakibimizi kutluyorum. Son 3 maçta 119 koşmuşlardı. Atlet, organize bir takım. 6 maçta 5 galibiyet almış bir takım. Özgüveni artan, iyi oynayan bir takım. Biz de Beşiktaş maçında iyi oyun, iyi bir geri dönüş vardı. Sürekli bu oyunu oynamak, özgüveni kazanmak, takım olmak gibi sorunlarımız vardı. Bir sarmalın içerisindeydik. 3 puanı aldığımız için mutluyuz ama oyunun eleştirecek çok yön var. Ucundan, neresinden yakalarsanız eleştirilecek yerler var"

"Şu anda elimizde tek kulvar var. Kadromuzda 31 oyuncu var. Bu 31 oyuncudan 15-16'sını kullanacağız. Kötü oyun olacak, iyi oyun olacak. Ancak biz yenilmeden, kazanarak devam etmek istiyoruz. Burada 3 puanı aldığımız için mutluyuz ama oyunu da eleştirecek birçok yönümüz var. Fenerbahçe'nin çok daha farklı bir oyun oynayabileceğini biliyorum. Taraflı tarafsız yorum yapan herkes görüyordur"

"Hakemlere destek olmalıyız"

"Tartışılacak çok şey var. Hakemleri de konuşmak istemiyorum. Yeni bir MHK ekibiyle yola çıkıldı. Umarım onlar da hakem takımını toparlarlar ve ben buna inanıyorum. Hakemlere destek olmalıyız. Bugün sadece sonuç var. Bunu ben de kabul ediyorum. Bunun oyunla da pekişeceği günlerin yakın olduğunu düşünüyorum"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler