'Esas gaddar Bade'

Bade İşçil ve eşi Malkoç Süalp arasında sular durulmuyor. Boşanma davası açan İşçil’e eşinin ikizi Tarkan Süalp’ten tepki geldi, sosyetik isimler de Süalp ailesini destekledi.

Yayınlanma: 13.07.2015 - 10:06
Abone Ol google-news

Oyuncu Bade İşçil iki yıl önce evlendiği Malkoç Süalp ile olan sorunlu evliliğini bitirme kararı aldı. İşçil, 11 aylık oğlu Azur’un babası Sualp tarafından psikolojik şiddete maruz kaldığını belirtmişti.

Eşinin ikiz kardeşi Tarkan Süalp ise Facebook sayfasından suskunluğunu bozdu. İşçil’in evindeki bir çalışanının mesajını yayınladı. Mesaj da “Selam, Bade Hanım ben istifa ediyorum.Malkoç Bey’e de yapılanlar son derece haksızlık. Yukarıda Allah var. O evde yaşananlara Ocak’tan beri ben şahidim. Malkoç Bey’e çok haksızlık, bunları asla hak etmiyor. Gülemdam da (Azur’un dadısı) çok iyi biridir. Onu da ruhani mahvettiniz. Allah size akıl, fikir versin. İnşallah bir gün aklınız yerine gelir, anlarsınız. Beni de tehdit etmeye hakkınız yok” yazıyordu.

Altına da Tarkan Süalp, “Bugüne kadar hiçbir konu için buralarda böyle konuşmadım ama sana dayanamıyorum artık” diye yazdı. Süalp’e yakın arkadaşı Mine Kalpakçıoğlu “Esas gaddar Bade” diyerek destek verirken sosyetik diğer ünlüler de Süalp ailesinin yanında olduğunu belirtti.

 

   İŞTE O MESAJ

 Mine Kalpakçıoğlu: “Emindim zaten     medyaya aksettirilenin politika için olduğunu; ne koparmaya çalışıyorsa o çocuğun geleceği ile oynadı. Bir kadın bir anne nasıl yapabilir bunu; esas gaddar kendisi.”

Suzan Noras: “Papucumun annesi! Sonbahar dizilerine PR yatırımı yapıyor sanırım kendisi!”

 Biricik Suden: “Şık olmalı kadın dediğin: Gelişi, gülüşü, bakışı, duruşu, hatta gidişi bile.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler