Fatih Terim: "Oyuncularımı kutluyorum"

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Akhisarspor'u Mitroglou'nun son dakika golüyle mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 24.02.2019 - 21:28
Fatih Terim:
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de kendi sahasında Akhisarspor'u Mitroglou'nun son dakika golüyle mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde: 

"Oyuncularımı kutluyorum"

"Hava toplarına vuramadığımız için ve son dakikalar da geldiği Ryan Donk'u ileriye aldık, yoksa benim totemlerim yoktur. Sonuna kadar bunların olacağını düşünüyorduk. Oyuncularımı kutluyorum, bu klasik bir kutlama değil. Cuma sabah 09.00'da gelen bir takımdan bahsediyoruz. Benim bildiğim derbiler pazar oynanır ve biz pazar oynuyoruz. Bu galibiyet bize çok önemli bir moral oldu. Diagne ve Kostas ileride aynı anda oynayabilir, yeter ki ikisi istediğimiz gibi olsun. Bu hiç sorun değil"

"TFF'ye müracaat etmedik"

"Galatasaray olarak Türkiye Futbol Federasyonu'na pazartesi oynamak için yazılı müracaat etmedik ama bunu söylemeye gerek yok. Cuma geliyoruz ve uzun yoldan geliyoruz. Derbinin pazar oynanması gerekir, pazartesi dünyada çok nadir derbi oynanır. Konuyu uzatmak istemiyorum"

“Selçuk’tan memnunuz”
Selçuk İnan’ın performansını beğendiğini dile getiren Terim, “Selçuk hem kaptanımız hem de Galatasaray’a büyük hizmet etmiş bir oyuncu. Tecrübesi son noktada. Bize lazım. Oyna dediğimiz zaman oynuyor, otur dediğimizde kaptanlık yapıyor. Selçuk bize lazım. Oyuna girmesiyle daha çok topa sahip olduk. Ona ilerleyen zamanda çok ihtiyacımız olacak. Oyunun şeklini ve resmini değiştirdi” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler