F.Bahçe bir Portekizlinin daha peşinde

Raul Meireles'in en az 4 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle orta sahaya futbolcu transferi yapmayı planlayan Fenerbahçe için haberler Fransız basınından geldi.

Yayınlanma: 31.12.2015 - 10:51
Abone Ol google-news

Fransız basınına göre Fenerbahçe orta saha için 4-5 futbolcuyu listesine aldı. Bunlardan biri ise Monaco'nun 30 yaşındaki Portekizli oyuncusu Joao Moutinho.

Moutinho'nun Vitor Pereira'nın Porto takımından öğrencisi olduğu ve bu futbolcuyu kadrosunda görmeyi istediği ifade edildi. Sarı-Lacivertli kulübün hem Portekizli futbolcuyla hem de Monaco ile görüşme yapacağı bu futbolcuyu bonservisi ile birlikte kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi.

55 kez Portekiz Milli Takım forması giyen ve Moutinho, Portekiz'in en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

Bonservis ücretinde anlaşma sağlanamazsa satın alma opsiyonlu kiralama yöntemine gidilebileceği de belirtiliyor. Daha çok orta sahanın ortasında görev yapan hem ofansif hem de defansif özellikleri olan Moutinho'nun da Fenerbahçe'ye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Fenerbahçe'nin İtalyan Sportif Direktörü Guillano Terraneo'nun Monaco kulübü ile hem Joao Moutinho hem de Radamel Falcao ile için görüşme yapabileceği ve ilerleyen birkaç gün içinde transfer haberlerinin gelebileceği belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler