Fenerbahçe Avrupa'nın kapılarını açtı

Fenerbahçe, Yunanistan temsilcisi Atromitos'u 1-0'ın rövanşsında, sahasında 3-0 yendi ve adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdıran taraf oldu.

Yayınlanma: 27.08.2015 - 20:24
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında Fenerbahçe, Atromitos'u ağırladı.

Şükrü Saracoğlu'nda oynanan maçı, ilk karşılaşmayı da 1-0 kazanan Fenerbahçe 3-0 alarak gruplara kalmayı başardı.

Fenerabhçe'nin golleri 7 ve 78'de Fernandao ile 59'da kalecinin de yardımı ile Caner'den geldi.

Bu sonuçla Fenerbahçe adını gruplara yazdırdı. Fenerbahçe'nin rakipleri 28 Ağustos'ta yapılacak kura çekimi sonrası belli olacak.

Maçın istatistikleri için tıklayın

Fenerbahçe - Atromitos (Foto Galeri)

ÇİFT FORVETE DEVAM

Teknik direktör Pereira, diğer resmi maçlarda olduğu gibi Atromitos'la oynanan rövanşta da takımını çift forvetle sahaya sürdü. Portekizli teknik adam, maçtan önceki basın toplantısında Çaykur Rizespor karşısında tek forvetli sistemde daha iyi oynadıklarını belirtmesine rağmen, Atromitos karşısında çift forvetten vazgeçmedi. Takımın ileri ucunda Van Persie ve Fernandao forma giydi.

SOW KADRODA YOK

Fenerbahçe'nin Al Ahli takımıyla transferi için görüşmelere başladığı Senegalli futbolcusu Moussa Sow, Atromitos karşısında ilk 18 kişilik kadroda yer almadı.

TARAFTARDAN BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçeli taraftarlar maçta, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin tamamına yakınını doldurdu. Kadıköy'de, Yunan ekibinin 50 kadar taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler