Fenerbahçe için Avrupa vakti

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Lokomotiv Moskova'yu konuk ediyor.

Yayınlanma: 16.02.2016 - 09:12
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'yı sahasında konuk ediyor. Sarı-lacivertli ekip A Grubu'nu Ajax ve Celtic'i geride bırakarak ikinci sırada tamamlayan ve bir üst tura yükselmeye hak kazanmıştı.

Lokomotiv Moskova ise Beşiktaş'ın da yer aldığı H Grubu'ndan lider olarak çıkmıştı.

DİEGO CEZALI
Bu sezon Avrupa'daki 11. maçına çıkacak olan Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba ile Celtic maçında kırmızı kart gören ve UEFA'dan 3 maç ceza alan Diego Ribas kritik mücadelede görev alamayacak.
Ara transfer döneminde takımın en golü ismi Oumar Niasse'ı Everton'a satan Lokomotiv Moskova, ilk 18 haftası tamamlanan Rusya Premier Ligi'nde 32 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Rus ekibinin kadrosunda bir dönem Beşiktaş forması giyen Manuel Fernandes de bulunuyor.
Konuk ekipte sakatlığı süren Roman Shishkin ve cezalı olan Vedran Corluka'nın dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Diğer yandan Lokomotiv Moskova, Rusya'da lige verilen ara nedeniyle iki aydan fazla bir süredir resmi maç oynamıyor. Lokomotiv Moskova, son resmi maçını UEFA Avrupa Ligi'nde Skenderbeu'ya karşı 10 Aralık 2015'te yapmıştı.

MUHTEMEL 11'LER
Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, M.Topal, Josef, Ozan, Volkan, Van Persie, Nani

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Logashov, Mykhalyk, Pejcinovic, Denisov, N'Dinga, Fernandes, Samedov, Kolomeytsev, Kasaev, Skuletic


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler