Fenerbahçe için tehlike çanları!

Sarı-Lacivertliler, deplasmanda oynadığı Kayseri, Malatya, Göztepe maçlarında 7 puan kaybetti

Yayınlanma: 02.12.2019 - 13:00
Fenerbahçe için tehlike çanları!
Abone Ol google-news


Fenerbahçe için tehlike çanları çalmaya başladı. Sarı-Lacivertliler, son 3 deplasmanda tam 7 puan kaybetti. Bu olacak iş değil. Birileri artık bedel ödemeli. F.Bahçe, kaybettiği bu puanları önümüzdeki süreçlerde çok ama çok arayacak. Teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşma sonrası tamamıyla bir hafta önce Malatya maçında Emre’nin attığı penaltı sırasında kaleci Farnolle’un duruşuna dikkat çekti, hakemlerin adaletli yönetim göstermediğine vurgu yaptı, takımla ilgili tek bir söz dahi söylemeden konuşmasını tamamladı. Her maçta farklı farklı hakem kararları oluyor. Bunu görüp yaşıyoruz. Yanal bunlara sığınmamalı. F.Bahçe top oynamadı, yine kötü performans sergiledi. Neden bunlardan söz etmiyor? Ersun Hoca’nın VAR’ı ve maçı yöneten hakemleri hedef göstermesi tamamen gündem değiştirmesinden başka bir şey değildir. F.Bahçe eriyor, bunun farkında mı acaba? Başkan Ali Koç’un yüzünden düşen bin parça. Bakalım bu işin sonu nereye varacak. 

Zirveden uzaklaşıyor

Son 3 deplasman, kayıp tam 7 puan. F.Bahçe, zirve yarışından dış sahada kaybettiği puanlarla uzaklaşıyor. Kayserispor’a tek golle mağlup olan, geçen hafta Yeni Malatya’yla berabere kalan Sarı-Lacivertliler, Göztepe’den 1 puanı da zor kurtardı. Geriden gelip yakaladığı rakibi karşısında özellikle son çeyrekte büyük sıkıntılar yaşayan ve kalesinde pozisyon üstüne pozisyon gören F.Bahçe, bu hafta cuma günü Kadıköy’de G.Birliği’ni ağırlayacak. Bir sonraki maçını ise deplasmanda lider Sivasspor’la yapacak. 

Kruse ne zaman gol atacak?

Sezon başında F.Bahçe’ye büyük umutlarla gelen Kruse, gol atmayı henüz başaramadı. Sezon başında verdiği 4 gol pası ve ilk hafta kazandırdığı penaltıyla gole katkı yapan futbolcu, 13 haftada 8 maçta forma giydi. Kaleye vurduğu 26 şutla ligin en çok şut çeken ilk 20 oyuncusu arasında. Hatta maç başına ortalama olarak 5. sırada. Ancak bu listede gol atamayan tek oyuncu konumunda.

Dirar ve Gustavo cezalı

Sarı-Lacivertlilerde maç öncesinde Dirar, ceza sınırında bulunuyordu. 61. dakikada sarı kart gören Faslı, önümüzdeki hafta G.Birliği’ne karşı görev yapamayacak. Brezilyalı orta saha Gustavo da 90+1. dakikada ikinci sarıdan atıldı. Yıldız oyuncu, cezasını salı günü Türkiye Kupası’nda oynanacak İstanbulspor maçında çekecek ve ligdeki G.Birliği mücadelesinde forma giyebilecek. F.Bahçe’de Göztepe karşısında sarı kart gören Emre ve Serdar Aziz de ceza sınırına geldi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler