Fenerbahçe Kjaer'e partner arıyor

Fenerbahçe sözleşmesi bitecek Alves ve Kadlec'in yerine Kjaer ile sorun yaşamayacak isimlerin peşinde. Listede Caceres ile Kenniche var

Yayınlanma: 21.01.2016 - 10:04
Abone Ol google-news

Devre arasında transfer sessizliği yaşayan Fenerbahçe, sezon sonu için çalışmalarını sürdürüyor. En büyük değişim savunmada yaşanacak. Alves ve Kadlec'in sözleşmeleri bu sezon bitiyor. Kiralık Ba da Porto'ya dönecek. Serdar Kesimal ise kulüpten ayrılacak. Fenerbahçe'nin stoper olarak elinde sadece Kjaer ve ikinci yarı için Gaziantep'e kiralanan Hakan Çinemre kalacak.

Defansa takviye yapacak olan Fenerbahçe'de ilk hedef Kjaer'e sorunsuz bir partner bulabilmek. Bu çalışmalar ışığında Fenerbahçe'nin Uruguaylı Martin Caceres ile ilgilendiği iddia edildi. Caceres isminin yanı sıra Cezayirli Ryad Kenniche de Fenerbahçe'nin listesinde bulunan stoper adayları arasında.

Juventus'un 28 yaşındaki savunma oyuncusu Martin Caceres, stoperin yanı sıra bek pozisyonlarında da başarıyla oynayabiliyor. Son dönemde İtalyan devinde gözden düşse de 1.80 metre boyundaki Uruguaylı oyuncu, defansif özelliklerinin yanında topla çıkma, pas yapma gibi ofansif meziyetleriyle de adından söz ettiriyor.

1993 do ğumlu Ryad Kenniche, Cezayir ekibi El Harrach takımında yakaladığı çıkışın ardından maaş ödemelerindeki sorundan faydanalarak ES Setif'e imza atmıştı. Stoper ve sağ bek pozisyonlarında oynayabilen savunmacı, Cezayir U-23 Milli Takımı'nın da formasını giyiniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler