Fenerbahçe'de Ozan Tufan kararını verdi

Beşiktaşlı Tolgay Arslan'ın transferinde takas olarak kullanılacağı konuşulan Fenerbahçe'nin futbolcusu Ozan Tufan ayrılığa karşı çıkıyor.

Yayınlanma: 28.12.2018 - 11:16
Fenerbahçe'de Ozan Tufan kararını verdi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan AatifDirarOzan Tufan ve Volkan Demirel’in durumu merak ediliyor. Ozan’ın, Tolgay Arslan transferinde takas olarak kullanacağı dile getiriliyordu. Ancak genç oyuncu kariyerine Sarı-Lacivertli kulüpte devam etmek istiyor. Yönetimin kararını bekleyen Ozan, şu ana kadar Beşiktaş ile bir görüşme yapmadı. Teknik Direktör Ersun Yanal ise 23 yaşındaki orta saha için henüz net bir karar vermiş değil. Ozan’ın F. Bahçe ile 2020 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ozan Tufan ile ilgilenen bir diğer kulüp ise Alanyaspor… Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Ozan’ı istediklerini açıkladı.

ALANYA İLGİSİ!..

Ersun Yanal’ın takıma gelmesiyle yeni bir planlamaya başlayan Sarı-Lacivertliler’de, tecrübeli teknik adam, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın kadroya dönmesi konusunda olumlu fikirlere sahip. Fenerbahçe’de yaşanan olaylardan sonra kadro dışı bırakılan eski kaptan Volkan Demirel’in ise affedilmesi pek mümkün görünmüyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler