Fenerbahçe’den zehir gibi açıklama: Harcama limitlerini sızdırmayın!
Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamasında, kulüplerin FFP kapsamındaki harcama limitlerinin kamuoyuna sızdırılmasına büyük tepki gösterildi.

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden harcama limitleri konusunda basın mensuplarının yönelttiği sorulara karşılık bir açıklama yayınladı.
Açıklamada, kulüplerin FFP (Finansal Fair Play) kapsamındaki harcama limitlerinin kamuoyuna sızdırılmasına büyük tepki gösterildi.
TFF kaynaklı haberlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş, gelir gider dengesizliği nedeniyle, "kaynak yaratmadan harcama (transfer) yapamayacak" kulüpler arasında gösterilmişti.
İŞTE FENERBAHÇE’NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA:
“Bugün yöneticilerimize ve Kurumsal İletişim Departmanımıza medya mensupları tarafından takım harcama limitleri konusunda yönetilen sorulara karşılık bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
Öncelikle; süreci manipüle etme amacı taşıdığını düşündüğümüz harcama limitleri ile ilgili bazı bilgilerin dışarıya özellikle bu dönemde sızdırılmasını son derece manidar karşıladığımızı belirtmek isteriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak takım harcama limitlerinin açıklandığı 20 Aralık 2019 tarihinden bugüne kadar Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerimiz devam etmektedir.
Bununla birlikte Kulübümüz Bankalar Birligi anlaşması dışında finans kuruluşları ile yeni anlaşmalar için bireysel olarak çalışmalarını yürütmektedir.
Bu çalışmalar kapsamında da diğer kulüplerin de yaptığı gibi attığımız tüm finansal adımları, takım harcama limitlerinin yeniden değerlendirilmesi amacıyla TFF ve ilgili kurumları ile paylaşmakta ve görüşmelerimizi devam ettirmekteyiz.
Spor camiası olarak daha evvel bir örneğini yaşadığımız üzere ‘TFF’nin kamuoyu baskısı altına alınması ve sürecin manipülasyonlarla zarar görmesi’ amacı taşıyan bu gündeme itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz.

Spor Haberleri
-
9 gollü düelloda gülen taraf United!
-
Tottenham Almanya'da yarı final biletini kaptı!
-
Forması yırtıldı... Penaltı beklerken sarı kart gördü!
-
Spor Toto seride durumu eşitledi!
-
Arya Aydoğan, 14 yaş altında dünya şampiyonu oldu
-
Milli Erkek Teakwando Takımı Avrupa şampiyonu!
-
Zehra Güneş: Agresif şekilde maçı bırakmamaya çalıştık
-
PFDK'den Serdal Adalı'ya ceza!
-
Real Betis, Konferans Ligi'nde yarı finalde!
-
Göksenin Köksal: Turnuvanın en iyi takımı biziz!
En Çok Okunan Haberler
-
Geldikleri gibi gidiyorlar!
-
Berkay Gezgin'den yandaş Cem Küçük'e suç duyurusu
-
Yattığı hastanenin karşısına pankart asıldı
-
Özel, Silivri'den Numan Kurtulmuş'a seslendi!
-
MHP'li Büyükataman'dan Özel'e yanıt!
-
Yeniden AKP'nin iktidara geldiği seviyede!
-
Ankara hareketliliğinin nedeni belli oldu
-
'Ne kadar korktuğunuzu tescillemiş oldu'
-
Beşiktaş Belediyesi soruşturmasında yeni dalga!
-
Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındı