Fenerbahçe'nin Devler Ligi'ndeki rakibi Shakhtar Donetsk

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi belli oldu. Sarı Lacivertli ekip, Mircea Lucescu yönetimindeki Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile eşleşti.

Yayınlanma: 17.07.2015 - 12:55
Abone Ol google-news

Fransa'nın Nyon kentindeki UEFA binasında yapılan kura çekiminde sarı lacivertli ekibin rakibi belli oldu.

Fenerbahçe kurada Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk eşleşti

İlk maçı evinde oynayacak olan Fenerbahçe, ikinci karşılaşmada Shakhtar'a konuk olacak. Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda ilk maçlar 28-29 Temmuz, rövanşlar ise 4-5 Ağustos’ta oynanacak.

İŞTE EŞLEŞMELER

Panathinaikos - Club Brugge
Young Boys - Monaco
CSKA Moskova - Sparta Prag
Rapid Wien - Ajax
Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk

SHAKHTAR GÜÇ KAYBETTİ

Fenerbahçe ile eşleşen Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in iç savaş sebebi ile yıldızları bir bir takımdan ayrıldı.

Douglas Costa  Bayern Münih'e, Luiz Adriano Milan'a ve Fernando ise Sampdoria'ya transfer olurken, Ukrayna temsilcisi henüz hiç kimseyi transfer etmedi. Takımdan ayrılan isimlere rağmen Shakhtar'ın kadrosunda halen Avrupa Futbolunun önemli isimlerinden Wellington Nem, Bernard, Fred ve Srna gibi yıldızlar var.

SARACOĞLU'NDA UEFA KUPASI'NI KAZANDILAR!

Shakhtar Donetsk 2009 yılında UEFA Kupası Finali'nde Werder Bremen ile Şükrü Saracoğlu stadında karşılaşmış ve kupayı kazanarak müzesine götürmüştü.

USLU: SHAKHTAR'A SAYGI DUYUYORUZ

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile eşleşti. Kura hakkındaki ilk yorum Mahmut Uslu'dan geldi.

Uslu şunları söyledi:

"3 yıldır katılamadığımız için puan sıralamasında birinci listede olamadık. Fenerbahçe'nin hakları yendi. 2 sene ceza almamıza rağmen 3 sene ceza uygulandı. Shakhtar çok saygı duyulacak, kuvvetli bir takım. Biz taraftarımızla bu turu geçeceğimizi düşünüyoruz. Bu turu geçsek bile çok zorlu bir tur daha var. Manchester United gibi takımlar var. Şampiyonlar Ligi'ne katılacaksak bu turları geçmek zorundayız. Ancak taraftarımızın büyük desteğiyle bunu başarabiliriz."

PALKİN: FENERBAHÇE'NİN TRANSFERLERİNİ TAKİP EDİYORUZ

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşen Shakhtar Donetsk cephesinden ilk açıklama geldi.

Shakhtar Donetsk Sportif Direktörü Sergei Palkin eşleşme sonrası Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe'nin yaptığı transferleri takip ettiklerini söyleyen Palkin, "Rakibimizin yaptığı transferleri takip ediyoruz. Fakat biz de tecrübeli bir ekibiz. Oturmuş bir kadroumuz var ve bu turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler