Fikret Orman içini döktü... "Şike ile şampiyonluğumuz elimizden alındı!"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre'den Oğuzhan Özyakup'a, Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a kadar gündeminde ne varsa açıklamalarda bulundu ve merak edilen tüm sorulara yanıt verdi.

Yayınlanma: 29.03.2016 - 06:38
Abone Ol google-news

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 360 kanalında çıktığı bir futbol programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Derbi tarihinin belirlenmesiyle ile ilgili konuşarak sözlerine başlayan Orman, "Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun toplantıya katılması, Galatasaray'ın ise başkanı olan Dursun Özbek'in toplantıya katılmasıyla ilgili pek bir şey söyleyemem. Dursun Bey'in kendi takdiridir. Kendiyle alakalı yapacağım herhangi bir yorumun farklı bir noktaya gitmesini istemem. Beşiktaş bu konuda tarafsız. Neticede bizim de iki maçımız ertelendi. Buradaki muhatap Federasyon'dur. Sonuçta iki kurumun da fikrini alıp karar vermişler. Hayırlısı olsun." dedi.

''TABİKİ FENERBAHÇE'NİN PUAN KAYBETMESİNİ İSTERİZ''

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan derbinin sonucuyla ilgili de görüş bildiren Orman, ''Biz tabiki Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini isteriz. Beşiktaş şu anda Fenerbahçe'yle şampyonluk yarışında. Şu anda Galatasaray'la şampiyonluk yarışında olsak Galatasaray'ın puan kaybetmesini isterdik. Ama genel olarak bakarsak Beşiktaş kendi maçlarına bakıp kendi maçlarıyla sevinen bir kulüptür. Biz zaten puan farkıyla da öndeyiz. Neticede maçlarımızı kazanmamız halinde şampiyon olacağız. Ama önümüzde çok zorlu 8 maçımız var." diye konuştu.

''KUPAYI TORKU KONYASPOR'UN ALMASINI İSTERİM''

Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili temmenilerinin olup olmadığıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine Fikret Orman, "Benim Ziraat Türkiye Kupası'yla ilgili bir temennim yok. Ama kupayı Torku Konyaspor'un almasını isterim açıkçası. Çok güzel bir futbol şehri. Stadyumları doluyor... Konya tam bir futbol şehri oldu." dedi.

Gültekin Gencer'in yanağından makas almasıyla ilgili de konuşan Orman, "Ben hiç öyle bir şey hatırlamıyorum. Tepki aldığını da bilmiyorum. Kendisi çok yakın dostumdur. Bu olaya nasıl baktığınızla ilgili bir şey. Negatif bakarsanız negatif sonuca ulaşırsınız zaten." şeklinde konuştu.

''ÇARŞIYLA ARAMDA HİÇBİR SOĞUKLUK YOK''

Çarşı ile aralarında herhangi bir problem olup olmadığıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya Orman, ''Hiçbir soğukluk yok. Benim hiçbir taraftar grubuyla aramda bir sorun yok. Bedava bilet konusu bizim yönetime gelmemizle birlikte zaten rafa kalktı. Zaten Vodafone Arena'da bunlara imkan yok. Teknolojik olarak da mümkün değil böyle bir şey. Çarşı'nın Vodafone Arena'da nerede olacağını da hiç bilmiyorum. Kim nerede parasını ödeyip aldıysa orada olacaktır. Diğer grupların da yerlerini bilemiyorum." cevabını verdi.

''BEŞİKTAŞ'IN İÇİNDEN EĞİTİLEREK GELDİM''

Dört yıllık başkanlık sürecinin kendisine neler kattığı hakkında gelen bir soruyu Orman, "Çok büyük bir şey öğrettiğini söyleyemem ben zaten kulüpçülüğün içinden geliyorum. Babam da eski bir yönetici olduğu için Beşiktaş'ın her aşamasında bulundum. Zorluklarını görmüşümdür, transferlerinde bulunmuşumdur, tribünlerinde bulunmuşumdur... Beşiktaş içinde eğitilerek geldim. Onun için de çok hazırlıklıydım zaten. Hiçbir pişmanlığım olmadı. Emek vermeden, bireysel çalışma yapmadan altından kalkılabilecek bir şey değil bu görev. Bu işin bir de sosyal yanı var. Cenazesi, düğünü, hastanesi... Tüm bu süreci birleştirdiğinizde yorucu bir süreç. Benim bir günde bin kişiyle fotoğraf çektirdiğim oluyor. O insanlardan pozitif enerji almak da bizi buralara getiriyor. Şunu unutmamak lazım ki artık biz bir sayfayı çevireceğiz." şeklinde yanıtladı.

''ŞAHSIMLA İLGİLİ BİR MARKA YAPMAK İÇİN BAŞKAN OLMADIM''

Şahsıyla ilgili bir marka yapmak için Beşiktaş'a başkan olmadığını belirten Orman, ''Ben Beşiktaş'a iyi hizmet edip Beşiktaş'ın başarısı için çalıştım. Benim için şu an en önemli şey Vodafone Arena'ya bir Avrupa kupası getirebilmek, üç beş senelik domine edilmiş şampiyonluklar kazanmak. Biz bu statları şampiyonluklar için yapıyoruz." diye konuştu.

ŞEREFLİ İKİNCİLİKLER KONUSU

Şerefli ikinciliklerle ilgili gelen bir soruya başkan, "Beşiktaş çok şampiyonluklar kaybetti. O dönemlerde de çok fazla ispat edilemeyen teşvik primleri vardı. Bunu sayın Aziz Yıldırım da geçenlerde verdiği örneklerde dile getirdi. İspat edilemese de konuşulan çok şey var. O zamanlar suç olmasa da teşvik primi ahlaki olarak suçtur. Beşiktaş'ın da o günkü söylemi bunlar üzerine ortaya çıktı. Bizler de bu sözün altına imzamızı atarız." cevabını verdi.

''RAKİPLERİMİZİN GEÇMİŞTE HAKSIZ ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADIKLARINA İNANIYORUM''

Rakiplerin geçmişte haksız şampiyonluklar yaşadığını düşünüyor musunuz? şeklinde yöneltien bir soruya ise Orman, "Aynen buna inanıyorum. Ben o dönemleri yaşadığım için onların bizde bıraktığı izler çok ağırdır. Şampiyonlukların hak etmediğimiz bir şekilde elimizden alındığını düşnüüyorum. 8-0'lık Galatasaray - Ankaragücü maçı buna bir örnektir diyebilirim ama polemik yaratacak açıklamalara girmek istemiyorum. Sonuçta bunlar geride kaldı." şeklinde cevap verdi.

“ŞİKE VE TEŞVİK İLE ŞAMPİYONLUĞUMUZ ALINDI”

“Beşiktaş çok şampiyonluklar kaybetti ve o dönemlerde de ispat edilemeyen teşvik primleri oldu" diyerek sözlerini sürdüren Orman, "Aziz Yıldırım da verdiği örnekler vardı. Onlar Beşiktaş maçları. Hediyeler verildiği rivayet edilir. Ahlaki olarak bunlar her zaman suçtur. Birilerine şike yapmak suçtur. İlla hapse girmeye gerek yok. Bu yüzden Beşiktaş için şerefli ikincilikler daha önemlidir. Bizim iki efsane başkanımız var biri Baba Hakkı, diğeri Şeref Bey. Şerefinle oyna Hakkınla kazan mottosunu yarattık. Bu sayede bir kültürü yeni nesillere aktarmak istiyoruz. Bu sözler tüm tesislerimizde yer alır” ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK SAYILARINA TAKILMIYORUM"

Üç büyükler arasındaki şampiyonluk farkı hakkında yorum yapan Orman, "Beşiktaşlılık böyle bir şey değildir. Bizlerin farklı bir bakış açısı vardır. Bize o armanın verdiği haz şampiyonluklara endeksli değildir. Bizim 15-16 sene şampiyon olamadığımız dönemler vardı ve o dönemler 40 bin kişiye oynuyordu. Bugün itibariyle şampiyonluk sayıları böyle olabilir ama belki 15-20 sene sonra bizim şampiyonuk sayımız rakiplerimizdekinden çok fazla olabilir. Bunlar değişebilir. Şampiyonluk sayılarına takılmıyorum. Bizim taptığımız şey armamızdır. Farklı olduğumuzu düşünüyoruz ve farklılıktan da büyük haz alıyoruz." diye konuştu.

Glatasaray cephesinin Beşiktaş'ın şampiyonluğunu istemesi hakkında konuşan Orman, "Sanırım yıldız konusuna takılmış durumdalar. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında da sempati vardır. Bana sorarsanız bütün takımlarla Beşiktaş arasında sempati var. Biz yönetime geldikten sonra Bursaspor ile de ilişkilerimiz çok iyi olmaya başladı." dedi.

Fenerbahçe'nin deplasmanlarda karşılaştığı agresif tutumun başkanla alakalı olup olmadığı hakkınde gelen bir soruya Fikret Orman, "Kulüplerin siyasetiyle alakalı bir şey bu. Biz hiçbir şekilde başka bir camiayla alakalı normalde açıklama yapmayız. Mesela geçen gün kendi mali durumumuzu anlatırken Beşiktaş'ı ne kadar ahlaki bir şekilde yönettiğimizi anlattım. Stadyumu yaparken kimseye borçlu kalmadığımızı, kimseden yardım almadığımızı anlattım. Galatasaray cephesi buna alınmış. Galatasaray kendi stadını yapmadı. O stadı müteahhit yapamadı, sonra TOKİ tamamladı. Muhattap Galatasaray kulübü değildi. Biz kendi stadımızı kendimiz yaptık. Bu da bizim için gurur verici bir şey." yanıtını verdi.

''SİZ ONU AZİZ BEY'E SORUN''

Aziz Yıldırım'ın neden Kulüpler Birliği Toplantılarına katılmadığı yönünde gelen bir soruyu Orman, ''Siz onu Aziz beye sorun. Ben neden katılmadığını bilmiyorum. Genellikle Şekip bey geliyor toplantılara. Sonuçta bir ahenk var. Biz oradaki toplantılardaki insan kalitesinden oldukça memnunuz." şeklinde yanıtladı.

''BEN İSTESEM DE 10 SENE GÖREVDE KALAMAM''

Başkanlık süreciyle ilgili de konuşan Fikret Orman, "Ben zaten istesem de 10 sene görevde kalamam. Biz göreve geldikten sonra Tüzük'ü değiştirdik ve Beşiktaş'ta başkanlık dönemi 9 yılla sınırlı artık. Bunu da şunun için yaptık. Gelen gitmesini bilecek. Gelen gitmesini bilirse, birilerini yetiştirir diye düşünüyorum. Sonradan bu koltuklardan ayrılmamak için kuruma zarar veriliyor. Amerika'yı bir kere daha keşfetmeye gerek yok. Dünyanın hemen hemen tüm demokrasilerinde 8 sene yeterlidir." diye konuştu.

HİBRİT ÇİM HAKKINDA

Vodafone Arena'ya döşenen hibrit çim hakkında konuşan Orman, "Biliyorsunuz çime en çok zarar veren şey krampon darbelerinde oluyor. Hibrit çimde kesinlikle böyle bir şey olmuyor. Biz zaten Ümraniye'de bu uygulamayı yaptık. Burası bitince göreceksiniz Türkiye'nin diğer statlarında da bu uygulamaya geçilecektir." dedi.

Bugüne dek hatalar da yaptıklarını belirten Fikret Orman, Hatalarımız da olmuştur elbet ama artılarımızın çok daha fazla olduğunu düşünüyorum. Her kararı kendi dönemi içinde değerlendirmek gerekir. Mesela Fernandes'i satmam lazımdı. Takımda da tek yıldız gibi duran isim oydu. Onu satıp gelir elde etmemiz gerekiyordu. Satmadık ve o da son senesinde hiç top oynamadı. Fernandes gittikten sonra Beşiktaş takımının hiçbir medyatik durumu olmadı. Quaresma için de çok fazla magazinsel söylentiler yapılıyor ama Quaresma ailesine çok bağlıdır. Eski haline göre büyük bir değişim gördük ve onu transfer ettik. Maliyeti de bir etken ama esas etken başka. Quaresma ilk geldiğinde Beşiktaş'a çok da gelmek istememiş. İkinci seferinde ise Beşiktaş'ın ne olduğunu biliyordu. Bana da 'Ben evime gelmek istiyorum' dedi. Ben konu Beşiktaş'sa asla hissi karar vermem." diye konuştu.

''MAÇ OYNAMAK İÇİN CEBİMİZDEN PARA VERİYORUZ''

Vodafone Arena'daki üç maçın paralı olması hakkında da konuşan Orman, "Bir karar verdiğiniz zaman farklı görüşler oluyor. İnanılmaz bir talep var. İçeride de belli bir kapasite var. Avustralya'dan bugün arıyorlar dostlarımız maça geleceğiz diye. Öylesine bir talep var. Açılışında bulunmayı herkes istiyor ama elimizde bilet yok. Zaten çoğu kombine olarak satılmış durumda. Bir de Beşiktaş'ın da UEFA'ya vermiş olduğu sözler var. Gelir ayakları var, gider ayakları var... Bu paralar bizim cebimize girmiyor ki, kulübün kasasına giriyor. Bunun yanında biz üç senedir stadyum gelirlerini sağlayamıyoruz. Maç oynamak için cebimizden para veriyoruz." dedi.

''EN BÜYÜK HEDEFİMİZ AVRUPA LİGİ'Nİ KAZANMAK''

En büyük hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak olduğunu söyleyen Orman, ''Geçen sene Sevilla - Dnipro finali oynandı. Küçümsemek için söylemiyorum ama Beşiktaş camiasıyla bu iki kulüpten de daha büyük bir kulüp. Neden olmasın ki? İmkansız bir şey değil. Fenerbahçe'nin de UEFA Avrupa Ligi'ni almasını isterim. Neden istemeyeyim? Bu ülkenin çıtası ne kadar yükseğe çıkarsa hepimiz yükseliriz." dedi.

''BRAGA MAÇINDA BÜYÜK BİR HAKEM KATLİAMI YAŞANDI''

Braga - Fenerbahçe maçıyla ilgili de konuşan Orman, ''Açıkçası büyük bir hakem katliamı olduğunu düşünüyorum. Yani Mehmet Topal'a verilen penaltı ve ikinci sarı kart olacak iş değil. İnanılmaz derecede taraf bir hakemin maç yönettiğini düşünüyorum. Espri olsun diye söylüyorum, Beşiktaş bunlara hazırlıklı, Fenerbahçe ise hazırlıksız yakalandı." dedi.

Hakemlerin hata yaptığını ve şans olarak da onlara denk geldiğini söyleyen Orman, ''Geçen sene stadımız olsaydı biz şampiyon olurduk. Bir de Liverpool'u eleyip bir üst tura geçince oyuncularımız ve teknik heyetimiz şampiyon olduk zannettik. O maçtan sonra takım düşüş yaşadı. Biz Bilic'i çok sevdik, halen de konuşuyoruz kendisiyle. Umarım ileride tekrar hoca olarak Beşiktaş'a gelebilir." diye konuştu.

''BILIC'E HAKSIZLIK ETMEYELİM''

Bilic'e haksızlık etmemek gerektiğinin altını çizen başkan, ''Biz onun döneminde bütün maçlarımızı dışarıda oynadık. Farklı farklı statlarda oynadık. Hatırlarsınız, Galatasaray Olimpiyat Stadı'nda bir sezon oynadı, ne hale geldi. Biz üç senedir oynuyoruz orada. Kolay değil gerçekten. Beşiktaş çok önemli bir süreçten geçti bu anlamda. Hem şampiyonluk yarışı içinde olduk, hem güzel futbol oynadık." diye konuştu.

''GALATASARAY'A KIRGINLIĞIM VAR''

Galatasaray ve Fenerbahçe ile stat paylaşımı yapamamaları hakkında da yorum yapan Fikret Orman, "Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray İnönü Stadı'nda oynardı. Galatasaray'a karşı kırıldığım şeyler oldu elbette. O dönemki idarecilerine kırgınlıklarım var. Eğer yapamayacakları şeyleri söylemeselerdi böyle olmazdı. Fenerbahçe tarafından ise bize şöyle bir teklif geldi: 'Ayda bir maç bizde oynayın, bir maç da Galatasaray'da oynayın.' diye. Aziz bey zaten demişti: 'Biz veririz ama Galatasaray vermez' diye. Öyle de oldu zaten." dedi.

Vodafone'un önemli bir sponsor olduğuna vurgu yapan Orman, ''Bizden önce sponsor oldukları kulüp Manchester United'dı. Beşiktaş'a da çok önemli ücretler ödüyorlar. Onların ana sponsorumuz olmalarından biz de keyifliyiz. Vodafone'un da Beko'nun da Kalde'nin de mutlu olmasından biz de çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

SPONSORLAR HAKKINDA

"Zihniyet diyebilirim. Bizde kazan-kazan olmadığı sürece bu işler olmaz. Sadece futbol takımının senelik sponsor geliri 40 milyon doları aşmıştır. Biz geldiğimizde bu rakam 4 milyon dolar civarıydı. Kombine satışından ve maç gelirlerinden gelecek sezon için toplam 50 milyon dolar civarında bir gelirimiz olacak. Yayıncı kuruluşla ilgili konu da önümüzdeki sezon anlaşma bitiyor. Sanıyorum ki 2017 yılında Beşiktaş'ın yayın gelirleri 70 milyon doları bulur. Beşiktaş'ın borç yapısı rakiplerimizinki gibi değil. 1 milyar TL'lik borcumuz var. Ama biz aldığımız avansları da borç olarak gösteriyoruz. Bu nedenle borçlarımız da zaman geçtikte hızlı bir inişe geçecek." dedi.

STAT AÇILIŞI VE STADYUMUN AÇILIŞI HAKKINDA

Vodafone Arena'nın açılışı hakkında konuşan Fikret Orman, "Açılış maçında sayın Cumhurbaşkanı'ndan program bekliyoruz. Bütün siyasiler davetli olacak. Taraftarımız maça girecekler, açılışta protokol olacak. Dışarıda kurdele kesildikten sonra içeri girilecek. Ona göre bir düzen oluşturuyor arkadaşlarımız. İlk maçımız da Bursaspor ile başlıyor."

Stadın drenaj sistemi Amerikalı'ların icat ettiği bir sistem olduğunu belirten Orman, ''Alttan suyu hem vakum ediyoruz, hem de soğuk hava verebiliyoruz. Isıtması da var tabii. İstanbul'da gök delinse top seker, hiçbir şey olmaz. Sistem çalıştığı sürece bu konuda hiçbir sorun yaşanmayacak.

''Işıklandırması plazma aydınlatmayla olacak. Dünyada ilk defa uygulanıyor. Farklı bir atmosfer olacağını herkes görecek. Stadyumda yüz taraması sistemlerini kurduk. Stadyuma giriş yapan taraftarların tüm taraftarların isimlerini, nerede oturduklarını dökebiliyoruz. Merdiven boşluklarında oturan seyircileri tespit ettiğimizde telefonlarına mesaj gelecek uyarı mahiyetli. Yine normal bir stadyumun çim yatırımı 700 bin TL civarındadır. Biz Nevzat Demir Tesisleri dahil çimlere yaklaşık 12-13 milyon TL'lik bir yatırım yaptık. Kısacası bir buraya normalin üzerinde harcamalar yaptık."

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLAMAZSA ŞENOL GÜNEŞ...

Beşiktaş'ın şampiyon olamaması durumunda Şenol Güneş'in takımdan ayrılmayacağını belirten Orman, ''Ayrıca Beşiktaş takımı şampiyon olacak. Puan farkıyla lideriz. Stadyumumuza dönüyoruz. Takımımızın içinde oyuncularımız artık çok tecrübelendi. Mesela Oğuzhan'ı herkes genç olarak görüyor ama takım içindeki dördüncü senesi. Gökhan Töre'nin üçüncü senesi..." dedi.

GÖKHAN TÖRE'NİN ERTUĞRUL KARANLIK İLE PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF HAKKINDA

"Ertuğrul Karanlık, bizim kulübümüzde çalışmaya başladığında o zamanki sportif direktörümüz Önder Özen'in isteğiyle başladı. Bizimle de ilişkileri gayet iyiydi. Fakat Ertuğrul Karanlık bizim kulübümüzden ayrıldı. Sözleşmesi bitince yollarımız ayrıldı. Bizim kulübümüzde çalıştığı dönemde ilişkilerimiz iyiydi. Gökhan Töre'nin paylaştığı fotoğrafta yer alması beni rahatsız etti. Çünkü o fotoğrafta bizim mevcut doktorumuzun olması gerekirdi. Çünkü Gökhan'ın ne ameliyatı olması gerektiğini, neden ameliyat olması gerektiğini söyleyen hoca Sarper hocamızdır. Ameliyatı da Ertuğruk Karanlık yapmamıştır. Fotoğrafın beni rahatsız eden tarafı odur. Gökhan Töre'nin bir artniyeti olmadığını düşünüyorum. Ama o fotoğraf kamuoyuna iyi yansımamış. Çünkü Töre pırlanta gibi, akıllı bir çocuktur. Ben de kendisini çok severim. Ama bu sene bir şanssızlık yaşadı sakatlığıyla alakalı. Bir an önce takıma dönmesi lazım."

GÖKHAN TÖRE SATILDI MI?

''Öyle bir şey yok. Biz son bir senede Beşiktaş'a 26-27 milyon avroluk transfer geliri kazandırdık. Buna da devam edeceğimizi söylüyorum. Bizim açımızdan satılamayacak oyuncu yoktur. İyi bir teklif gelmesi halinde oturup bakarız. Şu ana kadar herhangi ciddi bir teklif gelmedi. Beşiktaş'ın zaten şu anki tek konsantrasyonu şampiyonluğa karşıdır. Gökhan'ın konsantrasyonu da şampiyonlukla alakalıdır. Gökhan'ın yeteneklerine şüphe yok ama her oyuncu inişler çıkışlar yaşar."

FEDERASYON, İYİ BİR YOLDA

Yıldırım Demirören'in iyi bir başkan olup olmadığı hakkında yöneltilen bir soruya Orman, "Olaya farklı açılardan bakmak lazım. Federasyon'un Milli Takım tarafına bakacak olursak, iyi bir yolda olduğunu söyleyebiliriz. O tarafa bakacak olursak başarılı bir tarafı var. Yine mali yapısı da oldukça iyi gidiyor. En çok tenkit edilen şey hakemlerle ilgili ve bazı disiplin kararlarıyla ilgili. Ben hakemler konusunda Federasyon'u yetersiz buluyorum. Orada daha radikal kararlar alınmalı diye düşünüyorum." dedi.

''CÜNEYT ÇAKIR DERBİLERDE...''

"Cüneyt hoca derbi maçlara aklında bir hesapla çıkıyor.'' diyen Orman, ''Onun Avrupa'daki yönettiği maçlarla Türkiye'de yönettikleri arasında çok fark oluyor. Ben 30 seneden fazla maç seyrediyorum. Ben hakemin iyi niyetli olup olmadığını 5-10 dakikada anlarım. Benim gibi olan birçok insan bunu zaten anlar. Mesela Erman Toroğlu ile gidip yurtdışında bir maç izleyelim. İlk 10 dakikada yazdığımız raporlar aynı çıkar. Fenerbahçe derbisinde mesela golü yedik, sonra oyun çok fazla durdu. Cüneyt hocanın da kalbini kırmak istemiyorum ama maç oynandı, puanı alan tabelasına yazdı, iş bitti. Bittikten sonra da konuşmanın pek manası yok aslında. Benim söylediğim tek şey var. Biz kimseye karşı kayırılmak istemiyoruz. Ama biz hakem tarafından tayin edilen bir oyunun da parçası olmak istemiyoruz. Hakem elbette hata yapar. Ama hep bize karşı yapılmasın. Üç büyükler arasında senelerdir en fazla hakem hatasına maruz kalan takım Beşiktaş'tır." şeklinde konuştu.

''FIRAT AYDINUS VE TECRÜBELİ DİĞER HAKEMLERDEN ÇOK ÇEKTİK''

En iyi hakemin sorulması üzerine Fikret Orman, "Ben kimi söylesem bir taraf olarak söylüyor gibi olurum. Kimseyi tenkit etmek, herhangi bir hakeme 'iyi' veya 'kötü' demek istemiyorum. Ama özellikle de Fırat Aydınus'tan ve tecrübeli hakemlerden çok çektiğimizi söyleyebilirim." cevabını verdi.

OĞUZHAN'IN SERBEST KALMA MADDESİ HAKKINDA

Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma maddesi olmadığına değinen Orman, Gomez'in de takımda mutlu olduğunu ve kendilerinin de onu çok sevdiğini ifade etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler