Galatasaray gözünü kupaya dikti!

Eurocup çeyrek finalinde Bayern Münih'i saf dışı bırakan Galatasaray Odeabank'ta başantrenör Ergin Ataman "Bu kupayı istiyorum" dedi.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 14:31
Abone Ol google-news

Eurocup çeyrek final rövanş maçında Almanya'nın Bayern Münih takımını 72-59 yenen ve yarı finale yükselen Galatasaray Odeabank, Avrupa'daki iddiasını sürdürüyor.

Bayern Münih ile deplasmanda yaptığı ilk maçtan 99-89 mağlup ayrılan sarı-kırmızılı takım, rövanşı 13 sayı farkla kazanarak adını yarı finale yazdırmayı başardı.
Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki Galatasaray Odeabank, futbol ve kadın basketbol takımlarının ardından erkek basketbolunda da bir Avrupa kupasını kulüp müzesine getirmeyi hedefliyor.
Avrupa'da Montepaschi Siena ile Saporta Kupası'nı alan ve Beşiktaş'taki görevi sırasında eski adıyla FIBA EuroChallenge'ı kazanan Ergin Ataman, Galatasaray Odeabank'ın başında da Eurocup'ı almak istediğini dile getirdi.
Bayern Münih maçını unuttuğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Hep birlikte güzel bir mutluluk yaşadık ama bu bizim için yeterli değil. Ben bu kupayı istiyorum. Şu andaki bütün konsantrasyonum bu." ifadelerini kullandı.
Yarı finaldeki ilk maçın gelecek hafta olacağını kaydeden Ergin Ataman, şunları söyledi:
"İlk maç İstanbul'da oynanacak. Rakip büyük ihtimal Gran Canaria olacak. Karşımızda çok tehlikeli takım var. Tek düşündüğüm şey bu maç."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler