Galatasaray, 'tur' peşinde

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde 3. tur mücadelesinde Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 21.00’da başlayacak Galatasaray Hajduk Split maçı Spor Smart ekranlarında yayınlanacak.

Yayınlanma: 24.09.2020 - 12:07
Galatasaray, 'tur' peşinde
Abone Ol google-news

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde 3. tur mücadelesinde Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile karşı karşıya gelecek. Bu akşam saat 21.00’da başlayacak Galatasaray Hajduk Split maçı Spor Smart ekranlarında yayınlanacak.

Neftçi Bakü’yü 3-1 mağlup ederek bir üst turda Hajduk Split ile eşleşen Galatasaray, bu turu da geçmesi halinde Williem II ile Rangers arasında oynanacak maçın galibi ile oynayacak.

İngiliz hakem Craig Pawson'un yöneteceği karşılaşma bu akşam 21.00'da başlayacak ve Spor Smart ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Yeni sezona ligde 2’de 2’yle oldukça iyi start veren Galatasaray’ın oynadığı futbol taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin takdirini topladı. İlk 11’de sahaya çıkan Emre Kılınç, Belhanda, Falcao, Taylan, Feghouli ve Saracchi’nin etkili performansı nedeniyle yedeğe çekilen Linnes, Babel, Diagne; Başakşehir maçında oynadıkları futbolla teknik heyete adeta “Biz de buradayız” mesajı verdi. Bu durumdan dolayı bir hayli hoşnut olan Teknik Direktör Fatih Terim, karşılaşma sonrası üç futbolcuyu tebrik etti. Terim, Avrupa, lig ve kupa maratonunda 14-15 futbolcunun formda olması nedeniyle ayrı bir sevinç yaşadı.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Linnes, Donk, Belhanda, Ömer Bayram, Emre Kılınç, Babel, Diagne

HAJDUK SPLIT: Posavec, Mujakic, Colina, Vuskovic, Todorovic, Nejasmic, Caktas, Juric, Diamantakos, Jairo, Gyurcso


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler