Galatasaray'da iki yıldız için transfer operasyonu

Sarı-Kırmızılılar, Sevilla'nın kapısından dönen Ukraynalı sol açığın peşini bırakmadı. 25 yaşındaki futbolcu için bu hafta operasyon yapılacak. Gözden çıkarılan para senelik 2.3 milyon Euro. İmza parası olarak da 3 milyon Euro verilmesi planlanıyor.

Yayınlanma: 21.06.2015 - 10:15
Abone Ol google-news

Transferde gaza basmaya hazırlanan Galatasaray’ın önceliği Yevhen Konoplyanka... Sarı-Kırmızılılar, 25 yaşındaki futbolcunun Sevilla’nın kapısından dönmesinin ardından tekrar harekete geçiyor. Daha önce Konoplyanka’ya yıllık 1.9 milyon Euro öneren Galatasaray Yönetimi, bu kez 2.3 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Ayrıca bonservisi elinde bulunan genç futbolcuya, imza parası olarak da 3 milyon Euro verilecek. Böylece Galatasaray’ın kanatlardaki probleminin halledileceği düşünülüyor. Ancak bu transfer girişimde Liverpool’un hâlâ devrede olması, Cim Bom’un işini güçleştiriyor. Son dönemde iç transferde yapılan hamleler nedeniyle taraftarın tepkisini çeken yönetim, Konoplyanka transferiyle birlikte bir taşla iki kuş vurup, hem taraftarla arasını düzeltecek hem de düşük ücretle önemli bir star adayını renklerine bağlayacak.

Parayı bastıran alır!

Ukrayna’daki savaş ortamı nedeniyle Konoplyanka’nın ülkeden ayrılmak istediği biliniyor. Galatasaray, Liverpool ve Sevilla dışında Türkiye’den Beşiktaş’ın da talip olması, oyuncunun piyasasını bir hayli yükseltmiş durumda. Bu transferdeki en büyük avantaj, bonservis bedeli ödenmeyecek olması. Bu nedenle, imza parasını yüksek tutan, daha fazla bonus teklif eden taraf, işi bitirecek gibi görünüyor.

Sonra Soldado

Hamza hocanın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sol açığa Konoplyanka’yı takviye ettikten sonra, Roberto Soldado’yu renklerine bağlayıp, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir hücum hattı kuracak

Kısa süreli bekleyişin ardından kesenin ağzını açan Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak sol tarafı Konoplyanka ile takviye etmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, ardından Roberto Soldado’nun işini bitirip, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir hücum hattı kurmayı planlıyor. Bu doğrultuda bu hafta İngiltere’ye çıkarma yapacak olan yöneticiler, ilk teklife yeşil ışık yakan Tottenham’la bonservis konusunda belirli bir rakam üzerinde el sıkışıp, ardından İspanyol golcüye son teklifini sunacak. Tecrübeli golcünün, senelik 4 milyon Euro’ya, “Evet” demesi bekleniyor. Böylece Burak, Soldado, Sneijder ve Konoplyanka dörtlüsü, Galatasaray’ın gol yükünü çeken isimler olacak.

Tottenham gözden çıkardı

Roberto Soldado, geçtiğimiz sezon Tottenham’da istediğini bulamadı. Ligi tek golle tamamlayan 30 yaşındaki futbolcu gözden çıkarıldı. Şu an için pek fazla talibinin olmaması da, Galatasaray’ın elini güçlendiriyor. Bu transferin gelecek haftanın sonuna kadar bitirilmesi, yönetimin planları arasında yer alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler