Galaxy Note Edge sınırlı sayıda üretilecek

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte Galaxy Note 4′ün yanı sıra resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Note Edge’in sınırlı sayıda üretileceği açıklandı.

Yayınlanma: 28.09.2014 - 10:09
Abone Ol google-news

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 4‘ü geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bununla yetinmemiş ve Galaxy Note Edge adını taşıyan ikinci bir modeli de görücüye çıkararak teknoloji dünyasını şaşırtmayı başarmıştı. Telefonun sağ köşesinde de devam eden kavisli ekranı sayesinde Samsung’un şu ana kadar piyasaya sürdüğü diğer akıllı telefonlardan ayrı duran Galaxy Note Edge kullanıcılar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı.

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulan Samsung Galaxy Note 4‘ün birkaç gün içinde piyasaya sürülmesi beklenirken, Galaxy Note Edge‘i satın almak isteyen kullanıcıların ise bir süre daha beklemesi gerekecek. Üstelik Samsung cephesinden gelen son açıklamalara bakılacak olursa Note Edge’e sadece bir avuç ülkede yaşayan kullanıcılar erişebilecek. Samsung yetkilisi DJ Lee tarafından yapılan açıklamaya sınırlı sayıda kullanıcıya özel bir versiyon olarak hazırlanan Note Edge’den sadece 1 milyon adet satışa sunulacak.

Motorola Moto 360'daki hataları giderdi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler