Gazetelerde Bugün

AKP, BDP'yi suçladı... İmralı tutanaklarını sızdıranı bulmak için Meclis kameraları incelendi. Haber 'İçeriğini bıraktılar köstebek arıyorlar' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde...

Yayınlanma: 02.03.2013 - 07:35
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

İçeriğini bıraktılar köstebek arıyorlar


Kürt sorununa çözümden çok anayasa ve başkanlık pazarlığı yapıldığını ortaya çıkaran tutanağın basına sızması hükümet kanadında rahatsızlık yaratırken iktidara yakın medya “köstebek” peşine düştü. Haberi yazan Durukan’ın, BDP’li Altan Tan’ın Meclis’teki odasına giriş çıkışının Meclis kamera kayıtlarıyla belirlendiği ileri sürüldü. Gazetecilerin izlenmesine tepki gösteren Parlamento Muhabirleri Derneği, TBMM Başkanlığı’ndan olayın doğru olup olmadığına ilişkin bilgi istedi.

HÜRRİYET

Vefa


ABD, büyükelçiliğe saldırıda ölen Türk korumayı böyle andı.


MİLLİYET

Esad rejiminin meşrutiyeti yok

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, kendi halkını katleden Esad'ın artık meşruiyetinin kalmadığını belirterek ''Bundan sonra yapacağı seçimlerin de önemi yok'' dedi.


VATAN

Kandil'e 'Barış' Harekatı


Kandil'e düzenlenen son hava harekatı, PKK içinde bazı grupların barış sürecini sabote girişimine karşı yapılmış.


RADİKAL

Koruyamayan polise ceza


Kadına karşı şiddette çok eleştirilen Emniyet, bir ilke imza attı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, öldürülen Ferdane Çöl'ü korumakla görevli polise maaş kesme ve terfi durdurma cezası verdi. Kocanın yargılanması da sürüyor.


AKŞAM

Süreç etkilenmez


Türkiye, İmralı'da Öcalan, BDP'li 3 vekil ve 1 MİT görevlisinin olduğu odadan sızan konuşmayı tartışıyor. Hükümetin tepkigösterdiği, BDP'nin 'Bizden çıkmadı' dediği notların, hassas sürece etkisini kamuoyu araştırma şirketi yöneticileri değerlendirdi.


SÖZCÜ

Tayyip başkan olacak Apo serbest kalacak!


Sızdırılan zabıtlar şunu söylüyor: Başkanlık için Meclis'ten destek bulamayan Erdoğan, Kürtlere yanaştı. Onlar kazanacak, Türkiye kaybedecek...


HABER TÜRK

Ayan beyan organ mafyası


Babasının tedavisi için böbreğini sattı, Ankara'nın göbeğindeki hastanede organı verdi, 30 bin yerine 7 bin lira alınca davacı oldu.


SABAH

Polise 'Kadını niye korumadın' cezası


Kadın cinayetlerinde ilk kez bir polis memuruna, koruma görevini yerine getirmediği için maaş ve terfi cezası verildi.


POSTA

Hayat bana zordu ama güzeldi hakkınızı helal edin


15 Kasım'da İstanbul Memorial Hastanesi'nde by-pass ameliyatı geçiren arabesk müziğin Müslüm Baba'sı 59 yaşındaki Müslüm Gürses 120 gündür yoğun bakımdaydı.


BİR GÜN

Tezkere budalası


1 Mart 2003'te Irak tezkeresinin reddedilmesinin üzerinden 10 yıl geçmesine karşın AKP Hükümeti gizli tutanakları açmadı. Ertuğrul Yalçınbayrı'ın ilginç iddiası: AKP tezekere reddedilince dönemin Cumhurbaşkanı Sezer'den yardım istedi.


YENİ ŞAFAK

BDP'yi kimse muhatap almıyor


İmralı notlarının medyaya sızması BDP'ye olan güveni sarstı. İki gün boyunca görüşmeyi reddeden Kandil yönetimi, KYB'nin baskısıyla dün akşam Sengeser kasabasında buluşmaya ikna oldu. Barzani ise Bdp'ye randevu vermedi.


ZAMAN

Bir insan kaçakçısından itiraflar


Ege ve Akdeniz’de 40 yıldır balıkçılık yapan Ali Reis, 1998’de Avrupa’ya kaçak yollardan insan götüren şebekenin tam ortasında bulmuş kendini. 6 yıl sonra ise tövbe ederek yeniden balıkçılığa dönmüş. İzmir’in şirin bir sahil kasabasında, küçük bir balıkçı kahvesinde buluşuyoruz Ali Kaptan’la. Bu işi, insan kaçakçılığının en yaygın olduğu Ege kıyılarında yapan reisin itirafları, sahillerimizde ve sınırlardaki ölüm yolculuklarına ışık tutuyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler