Gazetelerde Bugün

Okula, sinemaya, parka, tiyatroya, alışveriş merkezine de ibadethane isteyen AKP ölçüyü kaçırdı. Haber, ''Gazinoya da mescit'' başlığıyla Cumhuriyet'in manşetinde...

Yayınlanma: 17.05.2013 - 06:31
Abone Ol google-news


CUMHURİYET

Gazinoya da mescit


Spor tesisleri de unutulmadı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yeniden gündeme getirdiği yasa taslağında işhanı, büro gibi umumi ve resmi binalarda; fabrika ve be­­nzeri sanayi tesislerinde; düğün salonu, lokanta, gazino, sinema, tiyatro, müze, kütüphane ve kongre merkezi, yurt binaları, spor tesisleri gibi sosyal ve kültürel yapı ve tesislerinde mescit açılması öngörülüyor.


HÜRRİYET

Tam gün Esad


Başbakan Erdoğan ile ABD Başkanı Obama'nın dün 2.5 saatlik Beyaz Saray görüşmesinde, ardından yaptıkları 38 dakikalık basın toplantısında ve akşam birlikte yedikleri yemekte öncelikli gündem Suriye oldu.



MİLLİYET

Esad'sız Suriye için uzlaştılar


Beyaz Saray'da Başbakan Erdoğan'la 2 saat görüşen ABD Başkanı Obama ''Esad'ın gitmesinde kararlıyız. Türkiye ile yakın çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.



VATAN

Sihirli formül yok


Beyaz Saray'da iki lider ağırlıklı olarak Suriye'yi konuştu. Askeri seçenek masada değil, uluslararası baskı artacak



RADİKAL

Esad'sız mutabakad


Başbakan Erdoğan ile Obama zirvesine Suriye damga vurdu. Obama, ''Esad'sız Suriye'' vurgusu yaptı. Ancak müdahale fikrine soğuk yaklaştı.



AKŞAM

Bu sefer eyalet turu


Çözüm arayışında, irlanda, İskoçya, İngiltere ve Güney Afrika'daki 'barış' süreçlerini inceleyen TBMM heyetinin istikameti bu kez Almanya. İnceleme konusu eyalet sistemi. 'Üniter devlet'i kırmızı çizgi ilan eden CHP temkinli: Bize uygun mu değil mi bakacağız.



SÖZCÜ

Masadaki Türkiye işte şimdi bu halde


Erdoğan, ''Çok özledim'' dediği Başkan Obama'nın karşısına 2 önemli konuyla çıktı. Açılım ve Suriye için icazet aldı!..



HABERTÜRK

Esad'ın gitmesi şart


Obama, İngiltere ve Rusya'nın anlaşmasına rağmen Türkiye'ye kulak verdi: Esad gitmeli, Suriye Esad'ın tiranlığından kurtulmalı.



SABAH

Esad gitsin ama kurumlar kalsın


Başbakan Erdoğan ile ABD Başkanı Obama, Suriye diktatörünün kaderi konusunda aynı görüşte: Esad'ın gitmesinde kararlıyız, ortak çalışacağız.



POSTA

Esad seferberliği


Başbakan Erdoğan ve Amerşka Başkanı Obama dün başkent Washington'daki başkanlık konutu 'Beyaz Saray'da bir araya geldi ve iki yıldır iç savaşın sürdüğü Suriye'de Devlet Başkanı Esad'a karşı yapılacaklar konusunda tam mutabakata vardı. Buna göre; iki ülke ortak diplomatik seferberlik başlatacak. Suriye'nin yanında yer alan Rusya ve Çin ikna edilecek. Uluslararsı baskı artırılacak ve Suriye'deki muhalefet güçlendirilerek Esad'ın diktatörlüğüne son verilecek



BİRGÜN

Sorarlar bir gün sorarlar!


Reyhanlı saldırısını ve AKP'nin taşeron politikalarını protesto etmek için 'AKP'den hesabı gençlik soracak' sloganıyla Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne yürümek isteyen öğrencilere polis saldırdı, öğrencileri dövdü, üniversiteye de gaz ve mermi attı



YENİ ŞAFAK

Esed gidecek


Başbakan Erdoğan ve ABD Başkanı Obama, Beyaz Saray'da 3 saat görüştü. Erdoğan, Türkiye ile ABD'nin Suriye konusunda 'tam bir mutabakat' içerisinde olduğunu söyledi.



ZAMAN

Esed yönetimi gitmeli


Beyaz Saray’daki heyetler arası ve baş başa görüşmelerde olduğu gibi, bilahare düzenlenen ortak basın toplantısının ana konusu da Suriye oldu. Obama ve Erdoğan, Suriye’deki kanlı sürecin sonlandırılması ve bu ülkede demokratik ve temsil kabiliyeti yüksek yeni bir yönetimin inşası için tam bir görüş birliği içinde olduklarını vurguladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler