Geçen yıl şampiyondu

Fenerbahçe, 27 Nisan 2014 tarihinde bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaşmıştı.

Yayınlanma: 28.04.2015 - 06:44
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Eskişehir’de ağır bir yara aldı. Bu takım madem şampiyonluğa için mücadele ediyor böyle mi futbol oynamalı? Bir de İsmail Kartal’ın yaptığı anlamsız değişikler? Emre, Caner, Alper Potuk çıkar mı hiç. Hadi Emre sakatlandı (2 hafta yok) ya diğer ikisi? Her takım puan kaybedebilir. Tamam ama 6 hafta kala ne yazık ki kaybedilen puanların telafisi olmuyor. Saçma sapan taktiklerle bu iş yürümez.

Diego kulübede

İsmail Kartal maçtan sonra kendisini savunmuş: “Yenilginin nedeni futbolcularımın ciddiyetsizlikleridir.” İyi de hocam bunu sen sağlamayacak mısın? Demek ki takım üzerinde ağırlığın yok. Diego Ribas’a taktın kafayı. Futbolcuya ceza verilebilir, ama iyi topçuysa oynat. Bakıyorum Selçuk oynuyor, Diego kulübede.

Yıldırım huzursuz

Başkan Yıldırım son haftalarda oynanan futboldan ve teknik direktörün oyuncu tercihlerinden hiç memnun değil. Yıldırım, hocayla bir görüşme yapmış: “Takım içindeki sorunları bir an önce çöz, futbolcularla arandaki sıkıntıları çöz. Kalan maçlarda asla kayıp istemiyorum artık hata yapma lüksünüz kalmadı. İdeal kadrona dön macera arama.”

Bu futbolla zor

Caner’in yanlış kanatta oynatılması, kadroda bulunan Diego ve Egemen’den yararlanılması gibi konularda Kartal’a eleştiri oklarını çevirdi. 6 final kaldı F.Bahçe’nin G.Saray, Beşiktaş kadar tabii ki şansı var. Ama bu futbolla şampiyonluk zor.

O başarıdan şimdi eser yok

Sarı-Lacivertliler’in gecen yıl Nisan ayında potaya uzanmıştı. Hemen hatırlayalım; 27 Nisan 2014 günüydü. Ersun Yanal’ın F.Bahçesi, Çaykur Rizespor’la 0-0 berabere kalmış ve bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilân etmişti. O başarıdan şimdi eser yok. Ersun Yanal’ın hocalığı tartışılmaz, ancak özel yaşamıyla son zamanlarda fazlaca ön plana çıkmaya başlamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler