Genç Beşiktaşlılar başkan Orman'ı sildi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın son açıklamaları kongre üyelerini fazlasıyla kızdırdı. Mali Kongre’de yönetime yöneltilen eleştirilere, “Senede 120 lira ödeyerek Beşiktaş Başkanı’na hakaret etme yeri değildir orası” diyerek yanıt veren Orman’a kulüp içi muhalefet sert tepki gösterdi.

Yayınlanma: 22.06.2015 - 10:21
Abone Ol google-news

“Orman’ın açıklamaları bizim kongrede dile getirdiğimizden daha kötü. Beşiktaş’ın başkanının tahammülü kalmamış” diye konuşan, aynı zamanda Çarşı Grubu’nun da avukatı olan Mehmet Derviş Yıldız, muhalefet olarak kızgın olduklarını söyledi.

Yıldız, “Beşiktaş başkanı diyor ki 120 lira verip gelip konuşuyorlar. Kaç para verip Beşiktaş üyelerinin konuşması gerekiyor?

Kendi aidatını yatıran insanları neden eleştiriyor Beşiktaş Başkanı? Aidatlarını birilerinin topluca yatırdıkları insanlar iyi de kendi aidatını kendi yatıralar mı kötü insan?

Aidatlarını güç odaklarına yatıranlar geçerli insanlar da kendi yatıranlar mı kötü” dedi. ‘Borç neden 1.1 milyar?’ “Beşiktaş’ı aşağıya çekiyorlar diyor. Neyi aşağıya çektik? 3.5 yıldır başkan kupaları aldı da biz mi bir şey yaptık? 450 milyondan 1 milyar 150 milyona getirdin borcu” ifadesini kullanan Yıldız, şöyle devam etti: “Bu borcu muhalefet mi getirdi? Biz 3.5 yıldır destekliyorduk sizi. Stat inşaatı 500 milyon mu? Sorumlusu biz olamayız, takımı lider getirdi de biz konuştuk diye mi takım 3. oldu? Borcu 450 milyondan alıp 1 milyar 150 milyona çıkardılar.”

İHALE SORUSU

Kendilerine ‘birleşik muhalefet’ ve ‘Beşiktaş için el ele platformu’ ismini veren grup adına konuşmalarını sürdüren Avukat Mehmet Derviş Yıldız, “Stat 1 yılda yapılacaktı, 2.5 yıl oldu. İhalelerde neler oldu, ağzımızı açmadık. Bunun sorumlusu muhalefet mi? İhale Kurulu vardı, dağıtıldı. Stat kaç paraya yapılıyor, belli değil. Beşiktaş en sonunda denetlemeye gidecek. Beşiktaş bu kadar hoyratça kullanılamaz. Diyorlar ki ‘Bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Şenol Güneş’in mi önünü kesmeye çalışıyoruz? İkinci bile olamadı ki kendisi.”

GENÇLİK GELİYOR

“Sandıkla gelen sandıkla gider” diyerek sözlerini sürdüren Yıldız, “Kimse benden başkası başkanlığı kabul etmez diye düşünmesin. Beşiktaş bir tek kendisine mahkûmmuş gibi görmesin. Beşiktaş’a başkan olmak isteyen kuyruk olur. 3 gecede gelenleri göndermesinibilir kongre üyeleri.
Ayrıca hem neden korkuluyor genç Beşiktaşlılardan? Beşiktaş genel kurulu üyelerini aşağılamaz. Gençlik geliyor. Bunun önüne geçemezler. Bu gençlerin içinde takımın otobüsüyle, uçağıyla maçlara bedava gitmek isteyen yok. Kulüpten iş istemiyorlar,Menfaatleri yok. Bunlar pırıl pırıl gençler ve hepsinin kendi işleri var açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler