Genel kurulda sosyal mesafe unutuldu
Burdur'da, kooperatif genel kurulunda, sosyal mesafe uyarıları dikkate alınmadı. Oy kullanmak isteyen delegeler, dip dibe sıra bekledi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Stadyumu'nda düzenlenen 'Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi 67-68'inci Olağan Genel Kurulu'na binlerce kişi katıldı.
Mevcut başkan Nasuh Eroğuz ile Mehmet Yavaş'ın yarıştığı seçimlerde oy kullanmak için gelenler, tribünleri doldurdu. Genel kurulda oy kullanacak olanlar, başkan adaylarının konuşmalarının ardından sandıkların bulunduğu bölüme bir anda geçmek isteyince polis ve özel güvenlik görevlileri zor anlar yaşadı. Oy kullanmak isteyen delegeler, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak, dip dibe sıra bekledi. Özel güvenlik görevlileri ve polisler ile delegeler arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.
Video Haberler
-
Rize'de çay üreticileri hayat pahalılığından yakındı
-
Bursa'da orman yangını
-
Tartıştığı komşularının boğazını kesti!
-
İmamoğlu: Vallahi gülünür
-
Manavgat Irmağı’nda tepki çeken görüntü
-
Apartman duvarı manzaralı balkonlar
-
Mustafa Sarıgül bu sefer kemer fırlattı
-
40 yaşını geçti, yaşım. Ne zaman olacağım devlet memuru?
-
80 bin kişi Covid yüzünden kapanan kentte mahsur kaldı
-
Justin Bieber Şemdinlili Sofi Ömer'i paylaştı
En Çok Okunan Haberler
-
Reklam arasına gidildiğinde neler yaşandı?
-
Valinin 'şeyh' sevgisi
-
Spotify hakkında soruşturma başlatıldı!
-
'Ne bitmez kininiz varmış!'
-
Şimşek'ten açıklama geldi
-
Mezuniyet töreni Devrim'de yapıldı
-
Akşener'den Erdoğan'a 'uyuşturucu' yanıtı
-
ODTÜ öğrencileri yine 'Devrim' dedi!
-
Harem selamlık plaj!
-
AKP'ye katılıyor