Gökhan Gönül: "Hangi takım olursanız olun..."

Fenerbahçe'nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, Ajax maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 23.10.2015 - 00:20
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe'nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, Ajax maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Son dönemde iyi oynamadıklarını söyleyen Gökhan, "Hangi takım olursanız olun, mutlak 3 puan için çıktığınız maçlarda bugün ilk yarıda olduğu gibi istediğiniz oyunu sahaya yansıtamıyorsunuz. Ama ikinci yarıda bunu başardık. Uzun zamandır çok iyi futbol oynamıyorduk. Pozisyonlar yakalıyorduk ama iyi oynamıyorduk, belki bu çok istediğimizden oluyor." ifadelerini kullandı.

Uzun zamandır oynamadığını ve oynadıkça kendini bulacağını söyleyen tecrübeli sağ bek, "Bu sezon ilk kez oynadım. 2.5 aydır oynamıyordum. Çok da kötü oynadığımı düşünmüyorum bugün. Maç eksikliği bambaşka bir şey. Yavaş yavaş kendimi bulurum diye düşünüyorum. Takımıma katkı sağlayabildiysem sevindirici benim için. 3-4 ay da takımla antrenman yapsanız maç eksikliği çok başka bir şey. Maç oynadıkça kendimi bulacağım." ifadelerini kullandı.

Derbiyi de kazanmak istediklerini söyleyen Gökhan, "Şimdi hafta sonu oynayacağımız maçı düşüneceğiz. Galatasaray'ın burada bir kazanamama serisi var. İnşallah kazanarak bu serilerini devam ettiririz." şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler