Guardiola'dan 'Premier Lig' özrü

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, gelecek sezon Premier Lig’e gideceğini açıkladığı için pişman. Guardiola, Ada'da görev yapan bazı menajerleri zor durumda bıraktığı gerekçesiyle özür diledi.

Yayınlanma: 12.01.2016 - 16:05
Abone Ol google-news

Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini'ye bugünlerde en çok sorulan soru, gelecek sezon yerini Pep Guardiola'ya bırakmaktan korkup korkmadığı. Manchester United Menajeri Louis van Gaal de, zaman zaman aynı soruyla karşılaşıyor. Zira Bayern Münih Teknik Direktörü Guardiola şimdiden, gelecek sezon Premier Lig'de yer alan bir takımı çalıştıracağını açıklamış durumda. Guardiola’nın büyük olasılıkla Manchester City’nin başına geçmesi bekleniyor. United ve Chelsea yönetimlerini de Katalan teknik adamı transfer etmeye çalıştıkları biliniyor.

Guardiola ise gelecek planlarını erken açıkladığı için pişman. Bayern Münih'in Katar'daki kampında basın mensuplarının karşısına geçen Guardiola, Ada'da görev yapan bazı meslektaşlarının baskı altında kalmasından dolayı üzgün olduğunu ifade etti. Hiç kimseyi kırmak istemediğini vurgulayan Guardiola "Çok üzgünüm ve özür diliyorum. Kimseyi kırmak ya da baskı altında bırakmak istememiştim. Çünkü tüm meslektaşlarıma büyük saygı duyuyorum" dedi.

Guardiola, gelecek sezon hangi takımı çalıştıracağını ise resmi kontratın altına imza attıktan sonra açıklayacağını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler