Haftanın yenileri

Bu hafta 4’ü yerli 9 film gösterime giriyor.

Yayınlanma: 25.10.2018 - 23:18
Abone Ol google-news

Hüseyin Tabak’ın yönettiği belgesel film “Çirkin Kral Efsanesi” bugün gösterime giren filmler arasında. Sinemamızın ünlü yönetmeni Yılmaz Güney’i anlatan film, ailesi, çalışma arkadaşları ve dostlarıyla yapılan röportajlarla dünya görüşü, sanat anlayışı ve zorlu hayatına eğiliyor.

Senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayat hikâyesininin anlatıldığı “Müslüm” adlı filmin yönetmeliğini Ketche ile Can Ulkay üstleniyor. Filmde, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl ve Erkan Can başrollerde.

‘Napoli’nin Sırrı’

Ferzan Özpetek’in İtalya’da çektiği yeni filmi “Napoli’nin Sırrı”, bir cinayet çevresinde gelişen gerilimli bir aşk hikâyesini anlatıyor. Özpetek’in senaryosunu Gianni Romoli ve Valia Santella ile birlikte kaleme aldığı İtalyan yapımı filmin başrollerinde Giovanna Mezzogiorno, Alessandro Borghi ve Anna Bonaiuto var.

David Gordon Green’in yönetmenliğini yaptığı “Halloween - Cadılar Bayramı” adlı korku filminde Jamie Lee Curtis, Judy Greer ve Haluk Bilginer oynuyor.

‘Müze’

Alonso Ruizpalacios’un Berlin Film Festivali’nde Gümüş Ayı ödülüne layık görülen filmi “Museo - Müze”, 1985 yılında yaşadıkları Mexico City’de bir müze soygununa kalkışan iki gencin hikâyesini konu ediniyor.

Scott Jeffrey’in yönettiği; Becca Hirani, Lucy Chappell, Tiffany-Ellen Robinson ve Thomas Mailand’ın oynadığı “The Bad Nun - Kötülük İçinde”; başrollerini Başak Parlak ve Ali İl’in üstlendiği “Bebek Geliyorum Demez”; Esat Şekeroğlu’nun yazıp yönettiği komedi filmi “Acemi Hırsız” ve İsmail Fidan’ın yönetmenliğini yaptığı haftanın animasyon filmi “Rafadan Tayfa Dehliz Macerası”, haftanın diğer yenileri.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler