Hamzaoğlu oyuncularına tepkili: "Daha acı olamaz..."

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Rizespor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 07.11.2015 - 21:28
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Rizespor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bugün hem çok şey var hem de söyleyecek hiçbir şey yok. Bu kadar zoru başarmış oyuncuların son dakikalarda bu golleri yememesi lazım. Bir türlü de ders çıkaramıyoruz. Önde olduğumuz kaç tane maçı elimizde tutmayı başaramadık. Astana maçı da bunlardan bir tanesiydi. Biraz daha ciddi durmak zorundayız. Rize'yi tebrik ediyorum. Son dakikalarda bırakmadılar maçı. Umut'un pozisyonu için de bir şey söylemek istemiyorum. Bu kadar basit olmamalı. Belki de ligde bilerek dirsek atacak en son oyuncudur. Bir şey diyemiyorum, hakem belki de farklı gördü. Böyle bir maç oynadık. Gerekli dersleri almalıyız. Bundan daha acı bir ders olmaz herhalde.

Sahanın zeminini tamamen kumlamışlar. Daha az kullanılan adaleler hep gitti. Her şeye rağmen, 10 kişi kalmamıza rağmen gel 10 kişi gerekirse ceza sahası üzerinde yap savunmanı ama o golü yeme. Biz Galatasaray'ız, bunu başarmalıyız. Başaramıyorsak yenilgi kaçınılmaz olur."

"TRANSFER İÇİN HENÜZ ERKEN"
"Transfer için henüz erken. Her transfer döneminde bize fayda sağlayacak her oyuncuyu alabiliriz. Bakıyoruz, oyuncu izlemelerimiz devam ediyor. Scout ekibimiz çalışıyor, bizler izliyoruz. Ama şu anda transfer konuşulacak zaman değil, şu an erken. Sneijder iyi oynadı diye düşüyorum. Oyunu yönlendirdi, yönetti. Elinden geleni yaptı. Hepsi bugün aslında geriye düşünce gerekli mücadeleyi ortaya koydular. Bizim sıkıntımız skoru koruyamamaktı. O dakikaya kadar her şey istediğimiz gibi gelişti. Sakatlıklara rağmen geriden gelip öne geçebildik. Bizim eksiğimiz, hatamız bu skoru koruyamamak oldu. Oyunun git-gelleri oldu. Biri Selçuk’un sakatlığıydı, sonra Hakan’ın sakatlığı. Semih’te de inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Boynunda problem var. Maçı kaybettik, ama oyuncularımızı da kaybetmek bizi daha fazla üzdü. Kenarda Emre ve Bilal vardı. Topa sahip olmak için kullanabileceğimiz oyuncular vardı. Ama hiçbirini kullanamadık. Rizespor’u tebrik ediyoruz"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler