Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Maç sonrası kazanmanın mutluluğunu dile getiren Hamzaoğlu, transfer konusana da açıklık getirdi.

Yayınlanma: 04.01.2015 - 21:54
Abone Ol google-news

İlk derbi galibiyetini elde eden Hamzaoğlu, derbi galibiyetini değerlendirirken, “İlk derbi benim için önemliydi ve galibiyetle bittiği için mutluyum. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar oyun disiplinine sadık kaldılar. Karşımızda belki de be sezonun en foırmda ve takım oyununun oynayan takımıydı. Veli atıldıktan sonra daha fazla topa sahip olmamız ve kolay top kaybı yapmamız gerekiyordu. Anlamsız bir telaşa kapıldık oynadık. Ama önemli bir maç çıkardılar. Galibiyetten dolayı oyuncularımı ve oynadıkları oyundan dolayı da Beşiktaş’ı kutluyorum” dedi.

"HALA EKSİKLERİMİZ VAR"

Hala eksikleri olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, “Bir çok şeyi toparladık ancak hala çok fazla eksiğimiz var. Beraber çok fazla oynayamadık. Yoğun maç trafiğine girdiğimiz için maçların içerisinde bazı şeyleri gidermeye çalıştık. Büyük ölçüde bunları başardık. Hala yapmamı z gereken şeyler var. Devre arasında da fazla hazırlanamayacağız ancak hatalarımızı daha fazla görme imkanı bulacağız” diye konuştu.
 
HAMZAOĞLU'NDAN  TRANSFER AÇIKLAMASI

Kadro kalabalığıyla ilgili olarak ise Galatasaray teknik patronu, “Belki de Hiç transfer yapamayacağız. Zaten oyuncularımızı oynattıktan sonra transfere de ihtiyacaımız olacağını zannetmiyorum. Stoperlerde bazen sorunlar oluyor. Semih ve Chedjou’dan biri sakatlandığında onların yerine sıkıntı doğabiliyor. Belki o bölgeye bize ve takıma uygun oyuncu bulursak alırız. Onun dışında transferin sonuna kadar bunları değerlendireceğiz. Transfer yapmadan bazı oyuncularımızı kiralık göndererek kadroda değişikliğe gidebiliriz” diyerek sözlerini bitirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler