Hangi iPhone modelinde 32 GB depolama olmayacak?

Apple’ın yeni iPhone modeli tanıtımına daha çok vakit olsa da son günlerde dedikodular artmaya başladı. Bunun en büyük sebebi Mart ayında yapılacak Apple yeni ürün tanıtım toplantısı.

Yayınlanma: 24.02.2017 - 09:11
Abone Ol google-news

Uzmanlar Apple’ın verilerini sürekli değerlendiriyorlar ve i Phone, iPad ve Mac gibi ürünlerin geleceği hakkında analizler sunuyorlar. Bu analizlerden birine göre Apple iPhone 8 modelinde 32 GB’lık depolama birimini kullanmayacak. Son akıllı telefon tanıtımında 256 GB’lık modelini tanıtan ve en düşük depolama alanını da 16 GB’dan 32 GB’a yükselten firma yeni i Phone 8 modelinde bunu da aşacak. 64 GB, 128 Gb ve 256 GB depolama kapasiteleriyle birlikte gelmesi beklenen yeni i Phone 8’in tasarım konusunda da üstün değişiklere sahip olması bekleniyor.


Apple Mart ayında gerçekleştirilecek etkinliğiyle yeni iPad modellerini ve yine yeni iPhone SE modelini tanıtacak. I Phone SE modelinde en düşük kapasite 32 GB’dan başlayacak. Yine analizlerin sonucuna baktığımızda önümüzdeki dönemde i Phone 7’lerin kapasitesinde de bir artış gözükmüyor. Şimdilerde 32, 1128 ve 256 GB kapasite ile yoluna devam eden modellerin aynı kalacak. İPhone 8’in fiyat öngörüsü de açıklanmış durumda. Apple’ın i Phone 8 64 GB’lık modelini 1000 USD’den satması bekleniyor.

Windows 10 Redstone 3 Güncellemesi Kesinleşti


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler