"Havuz Medyası" Meral Akşener konusunda birbirine girdi

Latif Erdoğan'ın Meral Akşener için ortaya attığı iddialara tepkiler sürüyor. Yenişafak yazarı Abdülkadir Selvi, Akşener'e kefil oldu, iddia sahiplerine ise lanet okudu.

Yayınlanma: 12.05.2015 - 10:38
Abone Ol google-news

<video:274032>

MHP'li Meral Akşener için A Haber'de dile getirilen iddialara tepkiler sürüyor. Akşener'in dava açmaya hazırlandığı iddialara bir tepki de Yenişafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'den geldi. Selvi, Akşener'i uzun zamandır tanıdığını söyledi, o iddia sahiplerine lanet okudu.

Ankara kulisleri MHP'li Meral Akşener için A Haber'de Latif Erdoğan'ın dile getirdiği iddiaları konuşuyor. Akşener'e ardarda destek açıklamaları gelirken en sert tepkiyi ise Yenişafak yazarı Abdülkadir Selvi'den geldi. Selvi, Akşener'i uzun süredir tanıdığını söyledi o iddialar için sert konuştu.

İşte Selvi'nin o tweetleri;

- Meral Akşener'i Çilleri'in kadın kolları başkanı ve 28 Şubat'ta bakan olarak tanıdım bazı fikirlerimiz uyuşmasa da çok düzgün bir insandır.

- Meral Akşener 28 Şubat Sürecinde dik duran bir kadındı ona kaset yakıştırması yapanları lânetliyorum O Türk siyasetinin yüzakıdır, onurudur.

- Meral Akşener'i 28 Şubat'tan davacı olmadığı için eleştirmiştim ama o süreçte erkeklerden daha yiğit bir şekilde mücadele etti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon