Hemşireye yumruklu saldırı

Osmaniye'de bir hasta göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kendisiyle ilgilenmediği gerekçesiyle bir hemşirenin burnunu kırdı.

Yayınlanma: 21.08.2009 - 13:08
Abone Ol google-news

Osmaniye'de, bir hasta kendisi ile ilgilenmediğini iddia ettiği hemşireye vurarak burnunu kırdı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Mehmet D. (29) göğüs ağrısı şikayeti ile Osmaniye Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne geldi. Serviste bekletildiğini, kendisi ile ilgilenilmediğini iddia eden Mehmet D, hemşire Serap Kırıktaş (27) ile tartıştı.

Bu sırada yakınları ve diğer görevlilerin de müdahalesiyle çıkan arbedede hemşire Serap Kırıktaş'ın burnu kırıldı. Hemşire, bugün ameliyat edilerek serviste tedavi altına alındı.

Öte yandan, hemşireyi yumrukladığı iddia edilen hasta Mehmet D'nin Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildiği, darp edilen hastane personeli Mehmet Ağca Gürsoy'un da ayakta tedavi edildiği kaydedildi.

Jandarma yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.

Hastane Başhekimi Musa Ezici ise olaydan üzüntü duyduklarını ifade ederek, ''Acil servislerimizde çalışan tüm görevlilerimiz her zaman hastalarımıza yardımcı oluyor. Hasta ile ilgilenmeme gibi bir durum olamaz. Bu olumsuzluğun bir daha yaşanmamasını arzu ediyorum'' şeklinde konuştu. (Fotoğraf: Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler