'İhtar AKP'ye, takdir MHP'ye'

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Bu seçimlerde bir ihtara, bir de takdire ihtiyaç vardır. İhtar AKP'ye, takdir MHP'ye diyorum'' dedi.

Yayınlanma: 21.02.2009 - 16:50
Abone Ol google-news

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Gümüşhane İl Başkanlığınca Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi'nin 9 Şubat'ta 40. yılını kutladığını anımsatarak, ''40 yıldır 3 hilalli bayrakla milletimize hizmet etmenin heyecanını yaşadık. Bu milletin ortak değerleri ekseninde bütünleştik. Müslüman Türk kimliğinin hep savunucusu olduk, hep öyle olacağız. Biz 'partim için papaz elbisesi giyerim' diyenlerden hiç olmadık. İşte onun içindir ki bu üç hilalli bayrak gururla dalgalanıyor'' diye konuştu.

Partilerinin kuruluşunun 40. yılında mahalli idareler seçimi ile karşı karşıya olduklarını belirten Vural, şöyle devam etti: ''Onun içindir ki bu seçimler bizim için çok önemlidir. Bu seçimlerde milletimizden iki noktada işaret bekliyoruz. Neden iki noktada? 6.5 yıldan beri bu ülkeyi yöneten AKP iktidarına bir ihtar gereklidir diye düşünüyoruz. Bu ihtarın verilmesi gerekiyor. Bu kadar yoksulluğun, işsizliğin, fakirliğin arttığı, bu kadar yozlaşmanın, yolsuzluğun arttığı bir dönemde sizin yol göstermenize ihtiyaç vardır. Bir ihtarda bulunmanız gerekiyor. Onun için bu seçimlerde bir ihtara, bir de takdire ihtiyaç vardır. İhtar AKP'ye, takdir MHP'ye diyorum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler