İpin ucundan zirveye

F.Bahçe’de Pereira kötü günlerin geride kaldığını ifade ediyor.

Yayınlanma: 25.12.2015 - 07:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Teknik Direktörü Vitor Pereira’yla gerek Avrupa’da olsun gerekse ligde bir ‘sendeleme’ dönemi geçirmişti. Bu sendeleme dönemi içinde zaman zaman başarısız sonuçlar çıktı. Aşırı kötü futbola yabancıların adaptasyon süreci de eklenince maçlarda haliyle protestolar oldu. Kulüp iddialı olsa da acaba transferlerde ve hoca seçiminde yanlış mı yapılmıştı? Bizler de gerek hoca için gerekse futbolculardan bazılarına ağır eleştiriler yapıyorduk. Doğrusu da buydu. Pereira, bir ara ipin ucuna kadar geldi, yeni teknik direktör isimlerinden söz edilir oldu. Hoca ile bazı oyuncular arasındaki olumsuz ilişkiler gündeme oturdu.

Molde dönüş maçıydı

Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin deplasmanda oynadığı ve kazandığı Molde maçı Sarı-Lacivertilerin dönüş maçıydı. Harika futbola imza atan futbolcular işte o günden sonra futbollarını daha da ileriye götürerek bugünlere geldiler. Tabii ki hoca da eldeki malzemenin ne olduğunu anladı ve o da güzel işlerin altına imza attı.

Tribünlerden sevgi seli

Bugün baktığımızda Fenerbahçe Avrupa Ligi’nde bulunduğu gruptan bir üst tura çıktı. Şimdi elemeli maçlar yapacak. Lig’de Beşiktaş ile kıyasaya mücadele ediyor. Lider bir gün Beşiktaş, bir gün Fenerbahçe. Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maç iki galibiyet. Dün ıslıklanan Pereira ve futbolcular bugün alkış alıyorlar. Özellikle Portekizli hocaya sevgi seli çığ gibi büyüyor. Pereira, kötü günlerin artık geride kaldığını söylüyor.

Müthiş goller

Son Antalyaspor maçında yine güzel futbol ve birbirinden şık jeneriklik goller vardı. Maç yazımda da ifade ettiğim gibi uzun süredir Saracoğlu’nda böyle gollere tanıklık etmemiştim. Nani’nin olsun, Şener’in olsun, Robin van Persie’nin olsun attığı goller sosyal medyayı gece boyunca salladı. Şener’in golü sanki bir adım önde gibi.

Kaleci Ertuğrul’da 3. derecede yırtık

Antalyaspor ile yapılan maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen kaleci Ertuğrul Taşkıran’ın sağ arka adelesinde 3. derecede yırtık tespit edildi. Fenerbahçe Kulübü Doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Ertuğrul Taşkıran’ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün (dün) yaptığımız tetkikleri ve çekilen MR’ı neticesinde, sağ arka üst adalesinde üçüncü derecede yırtık tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı” ifadelerini kullandı.

‘Şans yardımı’

Atılan dört golden ikincisinde imzası bulunan Şener Özbayraklı, o golü nasıl attığını anlattı; “Gol atmam beni çok mutlu ediyor ama, biraz da bu golü şansımın yardımıyla attım. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Şu an bunu ben yaşıyorum, bir sonraki maçta belki başka arkadaşım yaşayacak. Tepkilerin güzel olması beni mutlu ediyor. İsteyerek vurdum tabii ki ama, topun o şekilde gitmesi, o hıza ulaşması şans oldu.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler