İstanbul'da ulaşıma sis engeli... Marmaray'da aksama yaşanıyor
İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis vapur seferlerinde iptallere neden oluyor.
Marmaray Sirkeci Durağı
Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada, "Saat 11.50 itibariyle Eminönü-Kadıköy, Beşiktaş-Kadıköy,Üsküdar-Eminönü seferlerimiz yoğun sis nedeniyle yapılamamaktadır" denildi.
Vapur seferlerinin iptal olması nedeniyle Marmaray'da da izdiham meydana geldi. Duraklarda yoğunluk ve aksamalar yaşanıyor.
Hava ulaşımı da etkilendi
İSTANBUL'da sis hava ulaşımını olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle bazı uçaklar Atatürk Havalimanı'na iniş sırasında pisti pas geçerken, bazı uçaklarda havada tur atmak zorunda kaldı.
Atlasglobal Havayolları'nın Yerevan-İstanbul uçuşunu gerçekleştiren uçağı da Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında sis engeline takıldı. Sabah saatlerinde havalimanına inmek için alçalan uçak iki kez denemesine rağmen sis nedeniyle iniş yapamayınca, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na divert (yönelme) etti. Uçak bir süre sonra yolcularıyla birlikte yeniden havalanarak Atatürk Havalimanı'na indi.. Öğlen saatlerinde de etkisini sürdüren sis nedeniyle havalimanındaki iniş ve kalkışlardaki gecikmeler yaşanmaya devam ediyor.
Vapur seferleri iptal olunca İstanbullular Marmaray'a yöneldi. Üsküdar ve Sirkeci istasyonlarında da yoğunluk oluştu. Özellikle Sirkeci istasyonuna giriş çıkışlar aynı anda yapılamıyor. Yoğun kalabalık istasyonun dışına taşmış durumda.
Video Haberler
-
Evinin balkonunda ölü bulundu
-
Kırmızı listede yer alan 'alaca sansar' görüntülendi
-
Bakan Kirişci'den 'Anadolu leoparı' açıklaması
-
Sabaha karşı dehşete uyandılar
-
Eylem hazırlığındaki IŞİD'li canlı bomba yakalandı
-
İzmir'de 237 kaçak göçmen ile 10 organizatör yakalandı
-
Adana'da yasa dışı bahis operasyonu: 32 gözaltı
-
Avcılar’da sırtına zıpkın saplanan yaralı hastaneye kald
-
Taksim'de İngiliz turisti bıçaklayıp gasbettiler!
-
Müjdeyi duyurdu: 25 yıllık trafik çilesi sona erdi
En Çok Okunan Haberler
-
Muhalefet adayı, Erdoğan ile arayı açtı!
-
Bardağı fırlatmıştı! Selçuk Tepeli yayını böyle açtı
-
Erdoğan: Artık benim için Miçotakis diye birisi yok
-
'Üçüncü ittifak geliyor, sıkı dursunlar'
-
Ali Koç'tan canlı yayında sert çıkış!
-
Johnny Depp - Amber Heard davasında 'Türkiye' ayrıntısı
-
İkinci turdaki oy tercihini değiştirdi!
-
MSB acı haberi duyurdu: 4 şehit
-
'Yeşil ceket giymekle...'
-
'Troller' ortaya atmıştı, Bahçeli tekrarladı