İşte Hakan Şükür'ün AKP'deki karnesi

İşte Hakan Şükür'ün AKP'deki milletvekilliği karnesi...

Yayınlanma: 16.12.2013 - 20:08
Abone Ol google-news

Sürpriz bir şekilde AKP'den istifa ettiğini açıklayan Hakan Şükür, Twitter'da günün haberi oldu. Şükür istifasıyla, dershaneler konusunda Hükümet ile Cemaat arasında yaşanan tartışmada tarafını Cemaat'ten yana belirlemiş oldu. Şükür'ün istifasına sosyal medyadan da farklı tepkiler ve yorumlar geldi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Şükür'ün Meclis karnesini yayımladı.

Şükür'ün karnesinde, çoğu başlığın karşısının boş olması dikkat çekti. Şükür'ün kanun tekliflerinde 3, Meclis Araştırma Önergelerinde ise 2 imzası bulunuyor. Meclis'in yoğun temposu göz önüne alınınca, Şükür'ün karnesi ''zayıf'' olarak yorumlanıyor. Bu ''Boş'' karne üzerine, ''Şükür'ün ilk icraatı istifa'' esprileri yapıldı.



MECLİS'E GELMEDİĞİ GÜNLER LİG TV'DE YORUMCULUK YAPMIŞTI

Daha önce de Hakan Şükür'ün, bazı meclis oturumlarına mazeret bildirip katılmadığı günlerin akşamında LİG TV'ye çıkıp yorumculuk yaptığı belgelenmişti.

Şükür'ün astronomik bir ücretle LİG TV'de Maraton'a yorumcu olmasıyla başlayan tartışmalar Meclis'e kadar uzanırken, bazı haber siteleri de Şükür'ün Meclis'e sunduğu mazeretlere ilişkin belgeleri yayımlamıştı.

Şükür'ün Meclis'te katılmadığı bazı oturumlara LİG TV'deki işi nedeniyle katılmadığını ortaya koyan belgelerde, eski futbolcunun mazeret bildirdiği kimi günlerin akşamında canlı yayına çıkması dikkat çekmişti.

 

 

Hakan Şükür bu sözleriyle olay olmuştu 

Hakan Şükür'ün istifası twitter'ı salladı!

Cemaat Hakan Şükür'ü sahadan çekti 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler