Juventus evinde siftah yaptı

İtalya Ligi 'nde sezona kabus gibi başlayan Juventus, Bologna'yı 1-0 geri düştüğü maçta 3-1'le geçti. Şampiyonlar Ligi gruplarında kayıpsız devam etmesine karşın, ligde 6 maçta sadece 5 puan toplayabilen Juventus, son maçında Bologna'yı 3-1'le geçti seyircisi önünde ilk galibiyetini elde etti.

Yayınlanma: 04.10.2015 - 21:32
Abone Ol google-news

 

Sakatlıkları nedeniyle Stephan Lichtsteiner, Claudio Marchisio, Mario Mandzukic, Martin Caceres, Stefano Sturaro ve Roberto Pereyra'nın eksik bıraktığı siyah-beyazlılar, 1 galibiyet ve 5 yenilgiyle ligin son sırasındaki Bologna karşısında 1-0 geri düştü. Şubat 2011'deki 2-0'lık yenilginin ardından Bologna'yla ligde oynadığı 4 maçı da kazanan Juventus, maça şok bir golle başladı. Henüz 5. dakikada Anthony Mounier'in kafa golüyle konuk ekip 1-0 öne geçti.

33. dakikada sakatlıktan dönen ve Juventus formasıyla ilk lig maçına çıkan Khedira, sağdan cezasahasına ortaladı. Morata'nın kafa vuruşunda kaleci Mirante çaresiz kaldı ve karşılaşmaya 1-1'lik eşitlik geldi.

İlk yarı bu skorla sona ererken; 52. dakikada Morata cezasahasında Ferrari'yle mücadelesinde yerde kaldı. Hakem tartışmalı bir şekilde penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktaya gelen Dybala, topu ve kaleci Mirante'yi ayrı köşelere göndererek ev sahibi ekibi 2-1 öne geçirdi. İlk iki golün kahramanlarından Morata cezasahası içinde arka direğe ortaladı, Alman Milli Takım oyuncusu kafa vuruşuyla ağları havalandırdı ve Juventus'u 3-1 öne geçirdi. Sezon başında Real Madrid'den transfer olan Khedira, İtalyan ekibiyle çıktığı ilk maçta ağları havalandırdı. Karşılaşma da 3-1 Juventus'un üstünlüğüyle sona erdi ve siyah beyazlı ekip, 7. hafta sonunda puanını 8'e çıkardı. Juventus bu sezon ligde seyircisi önünde ilk kez galip gelirken, Bologna üstüste 3. maçından da yenilgiye ayrıldı. Konuk ekip 3 puanda ve puan tabelasının son sırasında kaldı.

İtalya Ligi'ndeki diğer maçta Lazio, Frosinone’yi 80’de Balde Keita ve 90’da Djordjevic’in golleriyle 2-0 yenerek art arda üç, ligde bu sezon ise beşinci galibiyetini aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler