Kadınlardan çıplak dayanışma

İsrailli kadınlar, geçen hafta internette yayımladıkları çıplak fotoğraflarıyla Arap dünyasını karıştıran 20 yaşındaki Mısırlı blogcu Aliaa Magda Elmahdi için soyundu. 40 kadar kadın, "Sınırları olmayan aşk" ve "Aliaa Elmahdi'ye saygı.

Yayınlanma: 21.11.2011 - 19:14
Abone Ol google-news

İsrailli kadınlar, geçen hafta internette yayımladıkları çıplak fotoğraflarıyla Arap dünyasını karıştıran 20 yaşındaki Mısırlı blogcu Aliaa Magda Elmahdi için soyundu.

40 kadar kadın, "Sınırları olmayan aşk" ve "Aliaa Elmahdi'ye saygı. İsrail'deki kızkardeşlerin" yazılı pankartın arkasına geçerek çıplak poz verdi.

Projeyi hayata geçiren 28 yaşındaki Or Tepler, Facebook üzerinden başlattığı kampanyada, "genç, azimli, hayali olan ve elbette bir parça mizah anlayışına sahip kadınları, şiddet içermeyen bu tür eylemlere desteğe" davet ediyor.

Mısır'da Aliaa Magda Elmahdy adında üniversiteli genç bir kadın, ırkçılık, cinsiyet ayrımcılığı, cinsel şiddet, ifade özgürlüğü gibi konularda mesajlar vermek amacıyla oluşturduğu kişisel bloguna çıplak fotoğraflarını koymuş, bu da sadece muhafazakarların değil, ülkedeki liberallerin de tepkisini çekmişti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler