Kansere atılan en güzel gol

İspanyol Villarreal kulübü, kanser hastası Gohan’ın mutluluğu için hiçbir ayrıntıyı ihmal etmedi. 12 numaralı formayla sahaya çıkan Gohan bir de Celtic ağlarına gol atınca mutluluğu omuzlarda doruğa ulaşıyor.

Yayınlanma: 05.09.2014 - 23:42
Abone Ol google-news

Gohan henüz 13 yaşında ve yakalandığı amansız kanser hastalığıyla mücadele ediyor. Tek bir hayali var Gohan’ın; İspanya’nın köklü kulüplerinden Villarreal takımıyla birlikte futbol oynamak. Ve Gohan’ın bu hayalini Villarreal kulübü gerçeğe dönüştürüyor. İspanyol ekibiyle İskoç temsilcisi Celtic’in kanser dernekleri yararına oynadığı özel maçta Gohan, tutkunu olduğu Villarreal’li futbolcularla sahaya çıkıyor ve bir de gol atıyor. Villarreal kulübü Gohan’ın mutluluğu için her şeyi o kadar profesyonelce hazırlıyor ki hiçbir ayrıntı ihmal edilmiyor. Tam kadro karşılama Gohan için takımın soyunma odasında özel bir yer hazırlanıyor.

Gohan’ı girişte teknik heyet karşılıyor, tüm futbolcular tek tek Gohan’la el sıkışıyor. 13 yaşındaki genç formasını ve kramponunu giyip maç için takımla birlikte ısınmaya çıkıyor. Gohan’ın ismi maçın esame listesinde ilk 11’de yazılıyor ve basına dağıtılıyor. Ardından Villarreal teknik direktörü, Gohan’a maç için özel bazı taktikler veriyor. Ve maç başlıyor, Gohan Celtic ağlarına bir de gol atıyor. Tüm Villarreal’li futbolcular koşarak Gohan’ın yanına geliyor ve hayali gerçek olan bu gencin mutluluğunu paylaşıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler