Kart: Bozacının şahidi şıracı

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın, ÖSYM Başkanı Ali Demir'e destek çıkmasını eleştirerek, "Bozacının şahidi şıracı misali bir YÖK Başkanı" dedi.

Yayınlanma: 14.05.2011 - 08:29
Abone Ol google-news

"ÖSYM'de ve devlet yönetimindeki zavallılığa bakar mısınız" başlıklı yazılı bir açıklama yapan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, "ÖSYM Başkanı'nı, YÖK Başkanı aklıyor! YÖK Başkanı kim" diye sordu. Kart, şöyle dedi:

"Bizim haberimiz olmadan konuşmayacaksın, denilen ve mikrofonlara yakalanan hükümetin memuru-partinin memuru olan bir kamu görevlisi. Yandaş yaratan, yandaşını zengin eden, devleti kullanan ve sömüren, devletin çelişkilerinden beslenen 'statükocu anlayışa sahip olan egemen bir yapının' temsilcisi. Bu tablonun devamında, Ali Demir için 'eli öpülesi adam' diyen ve halkın aklıyla alay eden bir YÖK Başkanı. Ciddiyet ve sorumluluk duygusundan yoksun olan bir YÖK Başkanı. Bozacı'nın şahidi şıracı misali bir YÖK Başkanı.

Halkın duygularıyla ve ızdırabıyla alay eden, kul hakkı yiyen, toplumu ayrıştıran, toplumu bölmekten beslenen AKP zihniyetine, 12 Haziran'da halkımız, sandıklarda hak ettikleri cevabı verecektir. AKP iktidarınca yaratılan güç, AKP'yi de yönetir hale gelmiştir. Recep Tayyip Erdoğan, kişisel ve siyasi kaygılarla ne yapacağını bilemez haldedir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler