Kartal'dan yeni yıla 'farklı' uçuş

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Torku Konyaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve yeni yıla da lider girmeyi garantiledi.

Yayınlanma: 27.12.2015 - 20:57
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Torku Konyaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti ve yeni yıla da lider girmeyi garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesine rağmen lig ve kupada yoluna emin adımlarla devam eden Siyah Beyazlılar, ilk yarının son maçında konuk ettiği Torku Konyaspor'u farklı mağlup ederek ikinci yarıya da lider başlama şansına sahip oldu.

Beşiktaş'ın gollerini 50. dakikada Oğuzhan Özyakup, 64. dakikada Mario Gomez, 69. dakikada Gökhan Töre ve 80. dakikada Kerim Frei kaydetti.

Ligde 12 yıllık aranın ardından ilk yarıyı lider tamamlayan Beşiktaş, 2016'ya 41 puanla girdi. Ligin başarılı takımlarından olan Torku Konyaspor 26 puanda kaldı.

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Serkan Çınar, Erdinç Sezertam, İsmail Şencan

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Luiz Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma (Dk. 61 Olcay Şahan), Jose Sosa (Dk. 82 Cenk Tosun), Gökhan Töre (Dk. 73 Kerim Frei), Mario Gomez

Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ömer Ali Şahiner, Ali Turan, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Marc Kibong Mbamba, Ali Çamdalı, Uğur İnceman (Dk. 60 Selim Ay), Dimitar Rangelov (Dk. 81 Ömer Şişmanoğlu), Samuel Holmen, Rijad Bajic (Dk. 60 Razack Traore)

Goller: Dk. 50 Oğuzhan Özyakup, Dk. 64 Mario Gomez, Dk. 69 Gökhan Töre, Dk. 80 Kerim Frei (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 37 Uğur İnceman, Dk. 57 Ali Turan (Torku Konyaspor), Dk. 57 Ricardo Quaresma, Dk. 68 Gökhan Töre, Dk. 84 Luiz Rhodolfo, Dk. 84 Mario Gomez (Beşiktaş)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler