"Kaybetmeye hiç niyetimiz yok''

Turkcell Süper Lig'de 9 Mayıs Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan lider Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Yayınlanma: 07.05.2010 - 20:52
Abone Ol google-news

Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmanın yalnızca ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.

Sarı-lacivertli takımda, tedavileri süren Uğur, Andre Santos ve Lugano antrenmana çıkmazken, dünkü idmanda yer almayan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Güiza ve Selçuk bugün takımla birlikte antrenman yaptı. Diğer yandan, Fenerbahçe takımının antrenmanını, yönetim kurulu üyesi Murat Özaydınlı da takip etti. Fenerbahçe, yarın öğlen saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından akşam üzeri Ankara'ya gidecek.


Daum'dan oyuncularına uyarı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, çalışma öncesi saha içinde oyuncularına konuşma yaparken, Ankaragücü maçının önemine dikkat çekti.

Alman teknik adamın oyuncularına şu konuşmayı yaptığı bildirildi:
''Pazar günü maçların maçına çıkacağız. Bu maç, bizim maçımız olacak. Heyecanla bekliyoruz. Bu duruma gelmek için çok çalıştık. Maçta karşımıza çıkacak her türlü duruma hep beraber çözüm bulacağız. Herkes hem kendisi için hem de arkadaşları için çalışıp, her zaman takımı düşünerek oynarsa, başarı o zaman kendiliğinden gelir. Bu takım hiçbir zaman pes etmedi, bundan sonra da etmeyecek. Sezon içinde iniş çıkışlar yaşadık ama geri döndük. Biz Fenerbahçe'yiz. Bu duruma hep birlikte geldik. Bu saatten sonra da kaybetmeye hiç niyetimiz yok.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler