'Kendime Doğuşumun Güncesi'

Dr. Erkan Sarıyıldız, 'Kendime Doğuşumun Güncesi' adlı kitabı Cinius Yayınları'nda çıktı.

Yayınlanma: 16.05.2011 - 09:32
Abone Ol google-news

Kendini tanımladığın şeyleri kaybettiğinde "Sen kimsin?" diye sorduklarında "Ben hiçbirşeyim" mi diyeceksin...  O'nun çağrısını senelerdir içinde bir yerlerden duyuyordu ama fark etmemişti veya fark etmek istememişti. Sonunda O'na ulaşmanın zorlu mücadelesini vermek üzere dönüşü olmayan bir yolculuğa çıktı.

O, başarılı bir finanscı, çok sevdiği bir eşi ve iki de çocuğu var. Ailesiyle mutlu, büyük güzel bir evi var, hayatta sahip olmak istediği  görünen kısmıyla her şeye sahip… İçinde onu huzursuz eden ve kim olduğunu sorgulayan bir ses vardı. Ve bir gece bu sese kendini kaptırıp, rüyalarının da öncülüğünde bir serüvene çıktı… Sonunu bilmediği bir serüven hem de…  Rüya ile gerçek arasında yaşadığı gelgitler, kendini öğrenmeye başlama sancısı, her katta karşısına çıkan bambaşka ve unuttuğu gerçekler… Bazen suratına tokat gibi vuran , bazen onun unuttuğu ve reddettiği kendiyle yüzleşme savaşı… 

“Kendime Doğuşumun Güncesi", aslında hepimizin kendisinden kesitler bulacağı, okumaya başladığında  nasıl bittiğini anlayamadığı bir arayışın serüveni… Kendimize  de paylar çıkartacağımız ve “hala geç değil bizde bir yerden başlayalım”  diyeceğimiz her şey,  bu kitapta… 

İçinizdeki “Ben”i bulmak için kendinize rehberlik etmeye hazır mısınız?  Cevabınız evetse ve kendini bulmanın yolculuğuna gerçekten çıkmaya niyetliyseniz , hiç zaman kaybetmeden bu kitabı okumaya başlayın.    

Erkan Sarıyıldız kimdir?

1970 yılında Adana’da doğdu. İstanbul Tıp Fakültesi iç hastalıkları uzmanlığı ihtisası yaptı. Evli ve bir kızı var. Yurtdışında Reiki ve Deeksha eğitimleri aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler