Kılıçdaroğlu'ndan siyah profil fotoğrafı
Kılıçdaroğlu'ndan siyah profil fotoğrafı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör saldırıları nedeniyle sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını değiştirerek siyah yaptı.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adıyaman ve Suruç'taki terör saldırılarının ardından, Twitter ve Facebook hesaplarından "kınama" ve "başsağlığı" mesajları paylaşan Kılıçdaroğlu, profil fotoğraflarını da değiştirdi.
Olayların hemen ardından Kılıçdaroğlu'nun, iki hesabında da kendisine ait fotoğrafları kaldırarak, siyah zemin kullanması dikkati çekti.
Kemal Kılıçdaroğlu, Suruç'taki terör saldırısı sonrası, "Gencecik evlatlarımızı kaybetmenin acısı tarifsiz...Terörü ve onu besleyenleri lanetliyorum" paylaşımını, Adıyaman'daki saldırı sonrasında da "Ülkece çok hassas bir süreçten geçiyor, acı üstüne acı yaşıyoruz. Şanlıurfa'da şehit edilen iki polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. Her zamankinden çok sağduyulu ve birlik içinde olmalıyız. Unutmayalım ki ayrışırsak, birbirimize düşman olursak kan dökenlere güç katarız" değerlendirmesinde bulunmuştu.
Video Haberler
-
Erdoğan'ın üstüne konduğu hizmetler
-
MHP'den Ahmet Davutoğlu'na günler sonra videolu yanıt
-
İnebolu kaymakamı uyardı: Üst katlara çıkın
-
Taksiciye 'sür lan' dedi, ortalık karıştı
-
Karadeniz'de kırmızı alarm
-
İpi kopan paraşüt metrelerce yüksekte böyle sürüklendi
-
'Erdoğan ile oynuyorlar'
-
Ehliyetsiz sürücü ara sokakta takla attı
-
Ahmed Arif büstüne saldırı
-
'Yunanistan’a barış için gittik'
En Çok Okunan Haberler
-
BDDK'den ticari kredi kullanımına dair yeni açıklama
-
İsmailağa'daki kavga yeniden alevlendi
-
'Bunu gör arkadaş...'
-
'AKP ve HDP arasında yeni bir çözüm süreci' iddiası
-
'Bilal Oğlan Federasyonu'
-
Saray'dan domuz eti kararı
-
Mahmut Efendi’den önce İsmailağa öldü!
-
Fehmi Koru'ya 'Erdoğan' telefonu
-
'Yeni bir dalga kapıda' diyerek tarih verdi
-
Bakanlık uyuyor, vakalar uçuyor