Koronavirüs sonrası Tayvan'da kamp!

Tayvan'da yapılacak olan hazırlık kampı hakkında bilgi veren Demirbağ, “Asya, bizim branşımızda çok farklı bir konumda. Eğitim görmek çok farklı şeyler katacaktır" dedi.

Yayınlanma: 10.06.2020 - 11:13
Abone Ol google-news

Badminton Milli Takımı'nın yetenekli sporcusu 22 yaşındaki Aliye Demirbağ, 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları için salgın sonrası Tayvan'da kampa girecek.

Milli takım antrenörleri ve milli sporcularla çalışmaya devam eden Demirbağ, salgın süresince evde yaptığı antrenmanlarını da normalleşme süreciyle birlikte spor salonuna taşıdı.

“EVDEN ÇALIŞTIK AMA SALONDAKİ GİBİ OLMUYOR”

Pandemi öncesinden olimpiyatlar için hazırlıklarına başladığını aktaran Aliye Demirbağ, “Sürecin böyle gelişmesi hepimizi çok etkiledi. Evden çalışmalarımıza devam ettik. Ramazan ayı da geldi, antrenman açısından zorluklar biraz daha fazlaydı. Hiçbir zaman çalışmalarımızı yarıda bırakmadık çünkü sporumuzda bir, iki gün eksiklik bile bizi çok etkiliyor. Evden ne kadar çalışsak da tabii ki salondaki gibi olmadı. Salonlara geri döndük ve bu konuda çok mutluyuz. İnşallah bundan sonraki süreçte daha iyi olacak” dedi.

Tayvan'da yapılacak olan hazırlık kampı hakkında bilgi veren Demirbağ, “Asya, bizim branşımızda çok farklı bir konumda. Eğitim görmek çok farklı şeyler katacaktır. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün desteğiyle Taipei'de düzenlenecek kampa katılacağım. Maçların olmadığı 6 aylık süreçte orada olacağım. Bundan sonraki maçlarıma daha iyi hazırlanmak için bu süreci orada geçireceğim” diye konuştu.

Çin'in Taipei kentinde Türkiye Badminton Federasyonu'nun destekleriyle eğitim alması planlanan milli sporcu ise olimpiyat oyunlarında madalya kazanmak için Elazığ'da hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler