Kremlin, Reagan'ın danışmanına vatandaşlık verecek mi?
Kremlin sözcüsü Peskov, eski ABD Başkanı Reagan'ın danışmanı Massie'nin Rusya'dan vatandaşlık talebine ilişkin açıklama yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın sözcüsü Dmitry Peskov, 1980-1988 arasında görev yapan, ABD'nin 40'ıncı başkanı Ronald Reagan'ın eski danışmanı Suzanne Massie'nin, Rus vatandaşlığı almak istediğine yönelik açıklamasını yorumladı.
RIA Novosti'de yer alan habere göre Peskov, "Belirli bürokratik prosedürler öngörülüyor" diyerek, bugün 90 yaşında olan eski danışmanın talebini reddetmedi.
"VATAN HAİNİ DİYEBİLİRLER..."
Aynı zamanda bir Rus tarihi uzmanı olan Massie, Rus NTV televizyonuna demecinde, iki ülke halklarının yakınlaşması için uzun yıllar çalıştığını ve çalışmalarına devam etmek için Rusya'da kalmak istediğini açıklamıştı.
Massie, "Bazı Amerikalıların bana vatan haini diyebileceğini, ABD karşıtlığı yaptığımı söyleyebileceğini tahmin ediyorum" demiş ve Putin’in Rus vatandaşlığı vermesinin kendisi için bir şeref olacağını sözlerine eklemişti.
Video Haberler
-
Çengelköy’de arızalanan İETT otobüsünü yolcular itti
-
Mansur Yavaş’tan Akşener’e bayram öncesi ziyaret
-
İstanbul'da maymun şaşkınlığı
-
O anlar saniye saniye kamerada
-
Sivas’ta hafif ticari araç takla attı
-
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 18 kişi gözaltında
-
Çanakkale'de orman yangını
-
Ünlü isimler Emniyet'e çağırıldı
-
Şile’de park halindeki lüks araç alev alev yandı
-
Karnından çıkanlar şoke etti: '10 kilo ağırlığında...'
En Çok Okunan Haberler
-
Sedat Peker'den uzun süre sonra ilk görüntü
-
Bozdağ'a yüklendi, tarih verdi
-
Sarıklı ve cüppeli yürüyüşe büyük tepki
-
Yaz sonu Türkiye'yi bekleyen tehlike
-
Cengiz, Bank Asya ve 500 binlik kredi...
-
'İnsanları salak yerine koyuyorlar'
-
Bilenoğlu, Eyüpsultan’da aldığı oyla tabuları yıktı
-
İngiltere'de son 10 yılda 7.000'den fazla pub kapandı
-
Seçmeninden Cumhur'u üzecek haber
-
AKP artık birinci parti değil