Lancia'da değişimin sembolü Delta Türkiye'de

Lancia markasının lüks kompakt sınıftaki yeni temsilcisi Lancia Delta, Türkiye’de de satışa sunuldu. Haziran ayında gerçekleştirilen ön tanıtımının ardından eylül ayı itibariyle satışına başlanan yeni Lancia Delta, aynı zamanda ülkemize ithal edilen ikinci Lancia modeli olmasıyla da ön plana çıkıyor.

Yayınlanma: 12.09.2008 - 16:18
Abone Ol google-news

Özgün bir otomobil yaratarak kendi tarzını yansıtmak isteyen Türk müşterilerin beklentilerini karşılamayı hedefleyen Lancia, yeni Delta’da zengin donanım seçeneklerini birarada sunuyor. Yeni Lancia Delta, 3 farklı koltuk döşeme ve iç mekân rengi; 4 farklı tasarıma sahip alaşım jantlar; 12 farklı gövde ve B-Colore çift renk birleşimlerine sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Yeni Lancia Delta, standart donanımında yer alan ön ve arka LED farlar, 16 inçlik hafif alaşımlı jant, krom dış pencere çerçeveleri, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, 6 havayastığı, Absolute Handling System, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, deri direksiyon ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk, deri & Alcantara koltuk döşemesi gibi zengin ekipmanlarla satışa sunuluyor. Bununla birlikte yeni Lancia Delta, B-Colore gövde rengi, Hi-Fi Paketi, Tekno Paketi ve Görüş Paketi gibi kişiselleştirmeye imkân veren farklı donanım seçenekleriyle de satın alınabiliyor. Hi-Fi Paketi’nde Bose ses sistemi ve çift antenli MP3’lü radyo-CD çalar; Tekno Paketi’nde ise Hız Sabitleyici, electromikro dikiz aynasıyla, yağmur ve ışık sensoru yer alıyor. Şerit değiştirme ikazı ve otomatik park sistemi gibi ileri güvenlik sistemleri ise yine isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor.

1.6 Multijet 120 beygir ve 1.9 Twinturbo Multijet 190 beygir gibi iki güçlü dizel motor standart olarak 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilirken 1.6 Multijet 120 beygir için isteyen müşterilere Selectronic adlı yeni 6 kademeli otomatik şanzıman opsiyonel olarak sunuluyor. 1.4 Turbojet benzinli motorlar ise 120 ve 150 beygirgüç üretiyor. İki benzinli motor da 6 ileri manuel şanzımanla kombine ediliyor.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler