Lazar Markovic Fenerbahce'de

Fenerbahçe, Liverpool'dan Lazar Markovic'i 1 yıllık kiraladığını açıkladı.

Yayınlanma: 30.08.2015 - 21:45
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Liverpool'dan Lazar Markovic'i 1 yıllık kiraladığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün, Markovic için Liverpool ile yaptığı satın alma pazarlıkları sonuç vermedi.


Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Sırp kanat oyuncusu Lazar Markovic’in kiralanması konusunda Liverpool ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Yeni transferimiz Lazar Markovic’e Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte başarı dolu bir sezon diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

"F.BAHÇE İLE İLGİLİ HER ŞEYİ BİLİYORUM"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lazar Markovic, sarı-lacivertli kulüp ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Resmi açıklamanın yapılmasının ardından FBTV'ye çıkarak açıklamalarda bulunan Lazar Markovic, "Fenerbahçe ile ilgili her konuda bilgi sahibiyim, burada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi

"BAŞKA TEKLİFLER DE VARDI AMA..."

Başka takımlardan transfer teklifleri almasına rağmen Fenerbahçe'yi seçtiğini dile getiren Markovic, "Başka seçenekler de vardı ancak ben Fenerbahçe'yi duyduğum zaman bu teklifi düşünmeden kabul ettim. Bu kararımın doğru olduğunu biliyorum, Fenerbahçe büyük bir camia ve büyük bir taraftara sahip. Bu sezonla ilgili hedefim çok fazla gol atabilmek, takım arkadaşlarımla şampiyonluk yaşamak. Hocamız Pereira'yı biliyorum ve burada olma sebeplerimden biri de Pereira'dır. İyi bir hoca olduğunu biliyorum." ifadelerini kullandı. 

MARKOVIC KİMDİR?

Asıl mevkisi sağ açık olan ancak sol açıkta veya ortada da görev alabilen 21 yaşındaki Sırp yıldız Lazar Markovic, geçtiğimiz sezon Benfica'dan Liverpool'a 25 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer oldu.

Geçen sezon Liverpool formasıyla 19'u lig olmak üzere 34 maça çıkan ve ortalama 55 dakika sahada kalan Lazar Markovic, 3 gol atıp 1 asist yaptı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler