Lugano, şampiyonluk maçında takımını yaktı

Eski Fenerbahçeli futbolcu Diego Lugano, kariyerinin en büyük hayal kırıklığını yaşadı.

Yayınlanma: 10.12.2015 - 15:16
Abone Ol google-news
<video:446188>

Paraguay'da Cerro Porteno forması giyen deneyimli savunmacının takımı, dün gece Olimpia ile şampiyonluk maçına çıktı. Paraguay 1. Ligi'nin statüsü gereği sezonu ilk iki sırada tamamlayan Olimpia ile Cerro Porteno şampiyonluk maçına çıktılar. Asuncion kentindeki  Los Defensores del Chaco Stadı'nda oynanan karşılaşmada Olimpia, 51. dakikada Bareiro'nun golüyle öne geçti.

BÜYÜK ŞANSSIZLIK

Bu dakikadan sonra Cerro Porteno geri dönmek ve maçı çevirmek için yüklendi. Ancak tam o sırada sahneye Diego Lugano çıktı. Uruguaylı futbolcu yanlışlıkla yaptığı dokunuşla topu kendi filelerine gönderdi. Cerro Porteno 77'de Beltran ile bir gol bulsa da, iki farkı kapatacak diğer golü bulamayınca yenilmekten kurtulamadı ve Olimpia Paraguay'da şampiyonluğunu ilan etti.

LUGANO KAYBETTİRDİ

 Paraguay ekibinde son iki yılda orta çıkan durum ilginç bir sonucu doğurdu. Lacivert-kırmızılı ekibin kaderini son iki sezonda iki eski Fenerbahçeli çizdi. Takımının en skorer ismi olan Daniel Guiza geçen sezon Cerro Porteno'yu şampiyonluğa taşırken, Diego Lugano ise bu sezon kendi kalesine attığı golle takımını kupadan mahrum bıraktı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler