Mahir Ünal'dan yerel yönetim açıklaması: Hükümetle uyumlu çalışınca ortaya güzel eserler çıkıyor

Maraş’ta AKP’li Göksun Belediyesi'ni ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Yerel yönetimlerle hükümet bir arada çalıştığı zaman, ortaya son derece güzel eserler çıkıyor" dedi.

Yayınlanma: 02.08.2020 - 16:25
Mahir Ünal'dan yerel yönetim açıklaması: Hükümetle uyumlu çalışınca ortaya güzel eserler çıkıyor
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Maraş’a giderek Göksun Belediyesi’nin yeni hizmet binasını beraberindeki heyetle ziyaret etti.

Burada AKP’li Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve AKP Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile diğer ilgililer tarafından karşılanan Ünal, bir süre binada inceleme yaptı.

Rabia Parkı'ndaki lavanta bahçesini gezdikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Ünal, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in deneyimlerini kendilerinin de desteğiyle birleştirerek güzel çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Yerel yönetimlerle hükümet bir arada çalıştığı zaman, ortaya son derece güzel eserler çıkıyor” dedi.

‘HER YER EŞİT ORANDA GELİŞİYOR’

Ünal şu ifadeleri kullandı:

“Bundan 6 yıl önce her ilçe kendi başının derdindeydi. Ne zaman ki Büyükşehir Kanunu'nu çıkardık ne zaman ki büyükşehrin kaynaklarını bütün ilçelerle paylaştık şimdi her yer eşit oranda gelişiyor. Lavanta ile Afşin'in ismi tüm Türkiye'de de duyuluyor. İnsanlar da lavanta festivalini takip ediyorlar. Bu bir ekip çalışmasıyla oluyor. Vatandaşlarımızdan bir ricam var; Allah aşkına taş üstüne taş koymayan, bu şehre, bu ilçeye hiçbir faydası dokunmamış dedikodudan, iftiradan, yalandan başka bir şey bilmeyen, klavyenin arkasına saklanıp 'sen çivi mi çaktın', 'ey milletvekilleri siz ne yapıyorsunuz' diye sabah akşam bütün bu yapılan hizmetleri görmezden gelip adeta yapılan bütün bu hizmetlere karşı savaş açanlara karşı benim vatandaşlarımdan tek bir isteğim var; hakkı, hakikati, yapılanı savunmak.”

'Hükümetle uyumlu çalışma' sözleriyle dikkat çeken Ünal'ın açıklaması, CHP'li belediyelerin koronavirüs sürecinde yurttaşlarla dayanışmak için düzenlediği bağış kampanyalarının, AKP iktidarı tarafından engellenmesini hatırlattı.

Kaynak: BirGün


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler