MHP, Şahin’i listeden düşürdü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları’na sosyal medyadan 'skandal' bir paylaşımda bulunan Birol Şahin'i belediye başkanları listesinden düşürdü.

Yayınlanma: 15.01.2020 - 02:00
Abone Ol google-news

MHP, Tokyo’ya gidecek olan Filenin Sultanları’na sosyal medyadan “Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin” şeklinde “skandal” paylaşımda bulunan Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin hakkında soruşturma başlattı ve savunmasını istedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Şahin'in belediye başkanları listesinden çıkarıldığını kaydetti.

Durmaz tweetinde şu ifadeleri kullandı:

Milletçe haklı gururumuz olan Filenin Sultanları halkında, yapmış olduğu çirkin paylaşımı nedeniyle; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin talimatlarıyla , Kaynaşlı Bld Başkanı Birol Şahin, belediye başkanları listemizden düşürülmüştür..Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

BİROL ŞAHİN KİMDİR?

Şahin, geçmiş yıllarda Milli Gençlik Vakıfları’nda aktif olarak görev yaptı. 1991-1998 arasında Refah Partisi Kaynaşlı Belde Başkanı olan Şahin, 1998-2001 arasında Fazilet Partisi Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Şahin, 2014’te SP’nin belediye başkan adayı oldu. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler